Închide meniul

OFICIAL | Zlatan Ibrahimovic revine la naţionala Suediei. Reacţia fabuloasă a starului de 39 de ani! Ce i-a transmis selecţionerul

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2021, 12:20

Reclamă
OFICIAL | Zlatan Ibrahimovic revine la naţionala Suediei. Reacţia fabuloasă a starului de 39 de ani! Ce i-a transmis selecţionerul

Profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic nu a mai fost la naţională de cinci ani

"Întoarcerea Zeului!", a postat Ibrahimovic pe contul său de Twitter. Autor a 14 goluri în acest sezon din Serie A, Zlatan a îngropat securea războiului cu selecționerul Janne Andersson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic s-a întors la echipa naţională a Suediei

Zlatan se află pe lista preliminară a Suediei pentru meciurile cu Goergia și Kosovo (preliminariile CM 2022) și Estonia (amical). Poate juca şi la turneul final de la EURO.

"Zlatan este unul dintre cei mai buni atacanţi şi, în opinia mea, este de departe cel mai bun fotbalist suedez din toate timpurile. Are o experienţă uriaşă şi ne vom bucura de prezenţa lui la echipa naţională.

Da, Zlatan este inclus şi în lotul pentru Campionatul European. Dar acum jucăm în martie, iar turneul final este la vară. Rămâne de văzut cum se va simţi. Ceea ce am discutat rămâne între noi. A fost o conversaţie plăcută, dacă nu am fi avut-o nu am fi trecut peste ceea ce s-a întâmplat", a transmis selecţionerul Suediei la conferinţa de presă.

Reclamă

Suedia a fost repartizată în grupa B în calificările pentru CM. Nordicii se vor duela cu Spania, Grecia, Georgia și Kosovo. Suedia s-a calificat la ultimul Mondial, în 2018, după ce a câștigat barajul cu Italia.

Ultimul meci bifat de Ibrahimovic la națională a fost împotriva Belgiei, pe 22 iunie 2016. Suedia pierdea atunci cu 0-1 și părăsea EURO cu un bilanț dezastruos: două înfrângeri și un egal în faza grupelor.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan a debutat în naționala Suediei în 2001, într-un amical cu Insulele Feroe. De atunci, Ibrahimovic a strâns 116 selecții și a înscris 62 de goluri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și