Închide meniul

OFICIAL | Zlatan Ibrahimovic revine la naţionala Suediei. Reacţia fabuloasă a starului de 39 de ani! Ce i-a transmis selecţionerul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2021, 12:20

OFICIAL | Zlatan Ibrahimovic revine la naţionala Suediei. Reacţia fabuloasă a starului de 39 de ani! Ce i-a transmis selecţionerul

Profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic nu a mai fost la naţională de cinci ani

"Întoarcerea Zeului!", a postat Ibrahimovic pe contul său de Twitter. Autor a 14 goluri în acest sezon din Serie A, Zlatan a îngropat securea războiului cu selecționerul Janne Andersson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic s-a întors la echipa naţională a Suediei

Zlatan se află pe lista preliminară a Suediei pentru meciurile cu Goergia și Kosovo (preliminariile CM 2022) și Estonia (amical). Poate juca şi la turneul final de la EURO.

"Zlatan este unul dintre cei mai buni atacanţi şi, în opinia mea, este de departe cel mai bun fotbalist suedez din toate timpurile. Are o experienţă uriaşă şi ne vom bucura de prezenţa lui la echipa naţională.

Da, Zlatan este inclus şi în lotul pentru Campionatul European. Dar acum jucăm în martie, iar turneul final este la vară. Rămâne de văzut cum se va simţi. Ceea ce am discutat rămâne între noi. A fost o conversaţie plăcută, dacă nu am fi avut-o nu am fi trecut peste ceea ce s-a întâmplat", a transmis selecţionerul Suediei la conferinţa de presă.

Reclamă

Suedia a fost repartizată în grupa B în calificările pentru CM. Nordicii se vor duela cu Spania, Grecia, Georgia și Kosovo. Suedia s-a calificat la ultimul Mondial, în 2018, după ce a câștigat barajul cu Italia.

Ultimul meci bifat de Ibrahimovic la națională a fost împotriva Belgiei, pe 22 iunie 2016. Suedia pierdea atunci cu 0-1 și părăsea EURO cu un bilanț dezastruos: două înfrângeri și un egal în faza grupelor.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan a debutat în naționala Suediei în 2001, într-un amical cu Insulele Feroe. De atunci, Ibrahimovic a strâns 116 selecții și a înscris 62 de goluri.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și