Închide meniul

BREAKING NEWS | Nicolae Grigore şi-a dat demisia după Unirea Slobozia – Rapid 2-1. Fără antrenor, giuleştenii sunt tot mai departe de play-off!

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 martie 2021, 14:22

Reclamă
BREAKING NEWS | Nicolae Grigore şi-a dat demisia după Unirea Slobozia – Rapid 2-1. Fără antrenor, giuleştenii sunt tot mai departe de play-off!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicolae Grigore a decis să demisioneze din funcţia de antrenor al Rapidului

"Nicolae Grigore a demisionat din funcția de antrenor principal al Rapidului, la finalul partidei cu Unirea Slobozia. Mulțumim, Grig, și mult succes în continuare!", a fost anunţul oficial făcut de conducătorii clubului pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Grigore şi-a dat demisia de la Rapid

"Este un rezultat dezastruos pentru noi. Explicaţii prea multe nu cred că sunt sau poate mi-ar fi greu să găsesc în momentul ăsta. Doar faptul că nu am reuşit să gestionăm anumite momente, nu am reuşit să rămânem calmi, am fost taxaţi pe nişte greşeli individuale.

Da, în mare măsură decizia este luată. Nu, nu i-am anunţat pe jucători, i-am încurajat pentru că azi o atitudine bună. Am fost mândru de atitudinea lor, de cum s-au luptat, doar că au fost anumite greşeli care au făcut să pierdem acest meci. Dar, ca atitudine, băieţii s-au implicat şi au făcut tot ce a depins de ei, au alergat cât au putut. Sunt mândru de cum s-au implicat-

Evident că sunt multe lucruri de reproșat, va urma o analiză mai complexă și pentru mine în următoarele zile. Este evident că am multe lucruri să îmi reproșez", a declarat Nicolae Grigore imediat după meci.

Reclamă

Rapid, a doua înfrângere consecutivă

După eşecul cu Csíkszereda, 1-3, giuleştenii au pierdut şi cu Unirea Slobozia, grupare pregătită de Adi Mihalcea. Toma, din penalty, şi Diarra au marcat golurile gazdelor, în timp ce Hlistei a marcat unicul gol al bucureştenilor.

În urma acestui rezultat. Rapid se află pe locul 11 în Liga 2, cu 27 de puncte, la 2 distanţă de ultimul care asigură prezenţa în play-off. În ultimele două meciuri din sezonul regulat, rapidiştii vor juca cu Metaloglobus şi Dunărea Călăraşi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și