Închide meniul

BREAKING NEWS | Nicolae Grigore şi-a dat demisia după Unirea Slobozia – Rapid 2-1. Fără antrenor, giuleştenii sunt tot mai departe de play-off!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 martie 2021, 14:22

BREAKING NEWS | Nicolae Grigore şi-a dat demisia după Unirea Slobozia – Rapid 2-1. Fără antrenor, giuleştenii sunt tot mai departe de play-off!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicolae Grigore a decis să demisioneze din funcţia de antrenor al Rapidului

"Nicolae Grigore a demisionat din funcția de antrenor principal al Rapidului, la finalul partidei cu Unirea Slobozia. Mulțumim, Grig, și mult succes în continuare!", a fost anunţul oficial făcut de conducătorii clubului pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Grigore şi-a dat demisia de la Rapid

"Este un rezultat dezastruos pentru noi. Explicaţii prea multe nu cred că sunt sau poate mi-ar fi greu să găsesc în momentul ăsta. Doar faptul că nu am reuşit să gestionăm anumite momente, nu am reuşit să rămânem calmi, am fost taxaţi pe nişte greşeli individuale.

Da, în mare măsură decizia este luată. Nu, nu i-am anunţat pe jucători, i-am încurajat pentru că azi o atitudine bună. Am fost mândru de atitudinea lor, de cum s-au luptat, doar că au fost anumite greşeli care au făcut să pierdem acest meci. Dar, ca atitudine, băieţii s-au implicat şi au făcut tot ce a depins de ei, au alergat cât au putut. Sunt mândru de cum s-au implicat-

Evident că sunt multe lucruri de reproșat, va urma o analiză mai complexă și pentru mine în următoarele zile. Este evident că am multe lucruri să îmi reproșez", a declarat Nicolae Grigore imediat după meci.

Reclamă

Rapid, a doua înfrângere consecutivă

După eşecul cu Csíkszereda, 1-3, giuleştenii au pierdut şi cu Unirea Slobozia, grupare pregătită de Adi Mihalcea. Toma, din penalty, şi Diarra au marcat golurile gazdelor, în timp ce Hlistei a marcat unicul gol al bucureştenilor.

În urma acestui rezultat. Rapid se află pe locul 11 în Liga 2, cu 27 de puncte, la 2 distanţă de ultimul care asigură prezenţa în play-off. În ultimele două meciuri din sezonul regulat, rapidiştii vor juca cu Metaloglobus şi Dunărea Călăraşi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și