Închide meniul

Daniel Opriţa, prima reacţie după Steaua – FCSB II 1-1. "Meritam să câştigăm la 3 goluri, ei au fost fricoşi!". Atac cu talpa la arbitru! "Viciere de rezultat"

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2021, 14:26

Reclamă
Daniel Opriţa, prima reacţie după Steaua – FCSB II 1-1. "Meritam să câştigăm la 3 goluri, ei au fost fricoşi!". Atac cu talpa la arbitru! "Viciere de rezultat"

Daniel Oprița e antrenorul de la CSA Steaua

Daniel Opriţa, într-o conferință de presă / AS.ro

Daniel Opriţa a protestat în prelungirile partidei şi a văzut cartonaşul roşu. Antrenorul Stelei este convins că rezultatul nu reflectă realitatea de pe teren. Asigură că jucătorii săi ar fi trebuit să obţină o victorie categorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa: "Toate deciziile luate de arbitru au fost în defavoarea noastră!"

"A fost un meci clar al nostru, era nemeritat să pierdem. Ne-am dorit să câştigăm… după ce am egalat am arătat ca o echipă care ne-am dorit să câştigăm. Eu cred că s-a văzut care echipă a fost mai bună azi, care şi-a dorit victoria. Am avut ghinion, am avut ocazii foarte clare.

Vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru curaj. S-a văzut că ei au fost mai fricoşi decât ai noştri. Ai noştri au încercat să joace, să se bată. Ocazii multe, eu zic că meritam să câştigăm la cel puţin 3 goluri.

Îmi pare foarte bine că au trimis jucători de la prima echipă, mi-a plăcut pentru că se motivează mai bine jucătorii. Să vină şi mai mulţi la meciul de baraj, nu e nicio problemă", a declarat Daniel Opriţa.

Tehnicianul lui CSA nu s-a ferit să îl acuze pe arbitru de viciere de rezultat. Nu a înţeles de ce golul lui Valentin Bărbulescu, din minutul 13, a fost anulat.

Reclamă

"Am revăzut faza cu golul anulat. Eu zic că e viciere…nu vreau să vorbesc mai multe, dar cei care se pricep să analizeze. Eu spun că toate deciziile luate de arbitru au fost în defavoarea noastră.  

Dacă a venit un arbitru dr Liga 1 şi a anulat acel gol…care dacă nu intra mingea în poartă trebuia să fie penalty. Jucătorul lor a venit şi i-a dat peste picior", a mai spus antrenorul Stelei.

În urma acestui rezultat, CSA Steaua conduce în continuare clasamentul cu 27 de puncte. De cealaltă parte, gruparea secundă a celor de la FCSB are 25 de puncte, după același număr de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și