Închide meniul

Daniel Opriţa, prima reacţie după Steaua – FCSB II 1-1. "Meritam să câştigăm la 3 goluri, ei au fost fricoşi!". Atac cu talpa la arbitru! "Viciere de rezultat"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2021, 14:26

Daniel Opriţa, prima reacţie după Steaua – FCSB II 1-1. "Meritam să câştigăm la 3 goluri, ei au fost fricoşi!". Atac cu talpa la arbitru! "Viciere de rezultat"

Daniel Oprița e antrenorul de la CSA Steaua

Daniel Opriţa, într-o conferință de presă / AS.ro

Daniel Opriţa a protestat în prelungirile partidei şi a văzut cartonaşul roşu. Antrenorul Stelei este convins că rezultatul nu reflectă realitatea de pe teren. Asigură că jucătorii săi ar fi trebuit să obţină o victorie categorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa: "Toate deciziile luate de arbitru au fost în defavoarea noastră!"

"A fost un meci clar al nostru, era nemeritat să pierdem. Ne-am dorit să câştigăm… după ce am egalat am arătat ca o echipă care ne-am dorit să câştigăm. Eu cred că s-a văzut care echipă a fost mai bună azi, care şi-a dorit victoria. Am avut ghinion, am avut ocazii foarte clare.

Vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru curaj. S-a văzut că ei au fost mai fricoşi decât ai noştri. Ai noştri au încercat să joace, să se bată. Ocazii multe, eu zic că meritam să câştigăm la cel puţin 3 goluri.

Îmi pare foarte bine că au trimis jucători de la prima echipă, mi-a plăcut pentru că se motivează mai bine jucătorii. Să vină şi mai mulţi la meciul de baraj, nu e nicio problemă", a declarat Daniel Opriţa.

Tehnicianul lui CSA nu s-a ferit să îl acuze pe arbitru de viciere de rezultat. Nu a înţeles de ce golul lui Valentin Bărbulescu, din minutul 13, a fost anulat.

Reclamă

"Am revăzut faza cu golul anulat. Eu zic că e viciere…nu vreau să vorbesc mai multe, dar cei care se pricep să analizeze. Eu spun că toate deciziile luate de arbitru au fost în defavoarea noastră.  

Dacă a venit un arbitru dr Liga 1 şi a anulat acel gol…care dacă nu intra mingea în poartă trebuia să fie penalty. Jucătorul lor a venit şi i-a dat peste picior", a mai spus antrenorul Stelei.

În urma acestui rezultat, CSA Steaua conduce în continuare clasamentul cu 27 de puncte. De cealaltă parte, gruparea secundă a celor de la FCSB are 25 de puncte, după același număr de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Steaua - FCSB II 1-1
  • Daniel Opriţa, nemulţumit de arbitraj

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și