Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | S-a lămurit misterul! De ce nu a onorat Rapid invitația lui Traian Băsescu, la şpriţul de la Golden Blitz. Daniel Niculae, răspuns fabulos :)

Antena Sport Publicat: 13 martie 2021, 10:10

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | S-a lămurit misterul! De ce nu a onorat Rapid invitația lui Traian Băsescu, la şpriţul de la Golden Blitz. Daniel Niculae, răspuns fabulos :)

AS.ro

Daniel Niculae a fost invitat la AS.ro LIVE

Da, ne-a chemat, dar nu am mers pentru că nu era vinul care trebuie”, a glumit Daniel Niculae la AS.ro LIVE, după care a continuat: ”Am o medalie acasă meritul sportiv doi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Traian Băsescu a invitat Steaua și Rapid la restaurant

După sfertul fabulos dintre echipele românești, din 2006, președintele de atunci al României, Traian Băsescu, a invitat atât Steaua, cât și Rapid, la un restaurant, însă giuleșteniiau refuzat. Roș-albaștrii au mers atunci în semifinalele Cupei UEFA. S-a terminat 1-1, în Giuleşti, în timp ce pe fostul stadion "Lia Manoliu" s-a terminat 0-0.

Pentru mine a fost o decepție. Eu am invitat și Rapid și Steaua, dar Rapid, pentru că a pierdut, nu a venit, nu știu de ce nu au venit. Eu i-am invitat, eu am organizat totul, eu am plătit factura, nu ei. Eu sunt stelist, țin cu Steaua”, spunea Băsescu în urmă cu aproximativ un an și jumătate la Look Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi Vezi toate știrile
Citește și