Închide meniul

Mircea Rednic, ofertat de fanii lui Dinamo. Răspunsul pe care l-a dat "Puriul" suporterilor din PCH!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2021, 10:26

Mircea Rednic, ofertat de fanii lui Dinamo. Răspunsul pe care l-a dat "Puriul" suporterilor din PCH!

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Mircea Rednic a fost ofertat de fanii lui Dinamo

"Puriul" nu este dispus să revină în Ştefan cel Mare, mai ales că situaţia de la club este una incertă. Pablo Cortacero este de negăsit, singurii bani primiţi de jucători venind din partea fanilor. Încă nu e sigur că alb-roşiii vor primi licenţa pentru sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, ofertat de fanii lui Dinamo

Potrivit GSP, Mircea Rednic le-a transmis suporterilor că, până la vară, nu ia în calcul nicio mutare. A ţinut să asigure că, în acest moment, nu poate fi convins să revină la Dinamo. 

Rednic trece prin momente dificile şi la Viitorul şi are şanse minime să mai obţină calificarea în play-off. Constănţenii au înregistrat o singură victorie în ultimele nouă etape şi au nevoie de o minune pentru a recupera avansul de 8 puncte pe care îl are ocupanta locului 6, Academica Clinceni.

Dinamo are cu două puncte mai puţin decât Viitorul, dar nu a mai câştigat de la finalul lunii ianuarie. În precedentele şase dispute din campionat, "câinii" au înscris un singur gol. Acum au probleme chiar şi mai mari după ce atacantul Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină.

Mircea Rednic, băgat în şedinţă de Gică Hagi şi Gică Popescu 

Mircea Rednic a avut o reacţie surprinzătoare după remiza dintre Viitorul şi Academica Clinceni, scor 1-1. Pentru rezultatele slabe înregistrate de constănţeni, "Puriul" a dat vina pe Cătălin Anghel, cel care i-a ţinut locul cât timp a fost infectat cu Covid-19. Reacţia violentă nu le-a picat bine conducătorilor de la Viitorul.

Reclamă

"Lucrurile nu sunt deloc tensionate. În momentul în care apare un iz de tensiune, imediat puneţi paie pe foc. Niciodată, Gică nu a fost în contradicţie cu Mircea, indiferent ce decizie s-a luat. Niciodată nu am făcut vreun pas fără să îl întrebăm pe Mircea.

În momentul în care am pierdut acasă cu Voluntari şi era periclitată oarecum, cum este şi acum, prezenţa în play-off, ne-am întâlnit eu, Gică, Mircea şi Zoli şi am făcut un plan B, pentru cazul în care nu reuşim să intrăm în play-off, să avem un plan B. Repet, împreună cu Mircea. Noi am prezentat anumite situaţii şi Mircea trebuia să le aprobe", a declarat Gică Popescu la Telekomsport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și