Închide meniul

Mircea Rednic, băgat în şedinţă de Gică Hagi şi Gică Popescu. "Am făcut un plan B!". Ce se întâmplă la Viitorul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2021, 7:12

Mircea Rednic, băgat în şedinţă de Gică Hagi şi Gică Popescu. "Am făcut un plan B!". Ce se întâmplă la Viitorul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic, discuţii cu conducătorii Viitorului

Reacţia violentă nu le-a picat bine conducătorilor de la Viitorul. Gică Hagi şi Gică Popescu s-au aşezat la discuţii cu Rednic. Şefii clubului asigură însă că nu există niciun scandal şi că, pentru moment, nu se pune problema schimbării antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: "Avem un plan B la Viitorul, dar deocamdată nu îl luăm în considerare"

"Lucrurile nu sunt deloc tensionate. În momentul în care apare un iz de tensiune, imediat puneţi paie pe foc. Niciodată, Gică nu a fost în contradicţie cu Mircea, indiferent ce decizie s-a luat. Niciodată nu am făcut vreun pas fără să îl întrebăm pe Mircea.

În momentul în care am pierdut acasă cu Voluntari şi era periclitată oarecum, cum este şi acum, prezenţa în play-off, ne-am întâlnit eu, Gică, Mircea şi Zoli şi am făcut un plan B, pentru cazul în care nu reuşim să intrăm în play-off, să avem un plan B. Repet, împreună cu Mircea. Noi am prezentat anumite situaţii şi Mircea trebuia să le aprobe", a declarat Gică Popescu la Telekomsport.

Constănţenii au nevoie de o minune pentru a se califica în play-off. Au cu opt puncte mai puţin decât ocupanta locului 6, Academica Clinceni, dar şi o restanţă de disputat. 

"Noi avem cinci finale de jucat. În momentul în care nu vom reuşi să câştigăm un meci, şansele noastre vor fi aproape inexistente. Deci avem cinci finale, pe care le vom lua ca atare, meci cu meci. Avem 90 de minute, le rezolvăm, mergem la următoarea finală şi tot aşa, până când matematica nu ne va mai permite să sperăm la play-off. Eu unul cred că mai putem să intrăm în play-off.

Reclamă

Nu a atins obiectivul. Ce, anul trecut l-am atins? Avem un plan B pe care l-am făcut cu Mircea. Nu am spus, ok, este greu de atins obiectivul, ne întrerupem colaborarea. Ne-am aşezat toţi patru şi am zis, ok, s-ar putea să nu putem să intrăm în play-off, planul B este acesta. Şi am făcut un plan B. Dar deocamdată nu îl luăm în considerare", a precizat preşedintele Viitorului.

Patru etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat al Ligii 1. Runda viitoare, echipa lui Mircea Rednic joacă în deplasare cu Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și