Închide meniul

A fost coadă uriaşă la palatul lui Gigi Becali. Milionarul a ajutat cu bani o singură femeie. Motivul pentru care s-a făcut nevăzut

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 12:01

Reclamă
A fost coadă uriaşă la palatul lui Gigi Becali. Milionarul a ajutat cu bani o singură femeie. Motivul pentru care s-a făcut nevăzut

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gigi Becali a făcut un gest neaşteptat în faţa palatului

Zeci de persoane l-au aşteptat pe milionar încă de la primele ore ale dimineţii, dar numai o femeie a fost ajutată cu bani. Finanţatorul echipei din Liga 1 s-a speriat când a văzut ce se întâmplă lângă poartă şi s-a făcut imediat nevăzut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, speriat de reacţia nevoiaşilor veniţi la palat

Potrivit Playsport, latifundiarul din Pipera i-a oferit 500 de lei unei femei care se afla în scaun cu rotile. În acel moment, celelalte persoane aflate la coadă s-au năpustit asupra lui Becali. Când a văzut că lumea se îmbulzeşte, omul de afaceri s-a urcat în bolidul său de lux şi a plecat.

Oamenii care nu au apucat să primească niciun ban au continuat să rămână la poarta palatului, aşteptând ca Gigi Becali să se întoarcă. Din păcate pentru ei, numai bodyguardul milionarului a mai fost văzut acolo.

"Am doar 6 lei în buzunar. Am o prietenă care locuiește cu mama ei și mă mai ajută ea să supraviețuiesc. Am venit aici, la domnul Becali, pentru că poate mă ajută și pe mine cu 100-200 de lei să îi cumpăr și ei o floare de Ziua Femeii", a declarat un tânăr aflat la coadă, pentru sursa citată.

Ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali a rămas unul dintre cei mai bogaţi oameni din România şi nu a fost afectat de pandemia de Covid-19. În topul persoanelor care investesc în sport, patronul celor de la FCSB e pe locul 3, cu o avere estimată la 350-450 milioane de euro. Ion Ţiriac e primul, cu două miliarde de euro.

Reclamă

Becali e pe locul 3 în clasamentul averilor oamenilor din sport, după Ion Ţiriac şi Gruia Stoica (500 de milioane de euro). Chiar dacă a tăiat salariile la FCSB, Gigi face bani din imobiliare şi construcţii. Ioan Niculae (300-340 milioane de euro) şi George Copos (200-210) se află şi ei în frunte.

"Da, este foarte greu (n.red. – să transferi jucătorii pentru sumele cerute de Gigi Becali), dar până la urmă fiecare își gestionează marfa și pune prețul exact cum visează. Fiind echipa pe care el o sponsorizează și o patronează, își permite să facă orice.

Este omul care nu are nevoie de bani, iar eu dacă am spus-o că încă vreo 20 de ani de acum încolo Gigi Becali își permite să țină echipa la nivelul salariilor ăstora de 20, 25, 15 mii de euro lunar, nu glumesc. Poate fără să vândă vreun jucător să țină toate aceste salarii", a spus şi Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și