Închide meniul

A fost coadă uriaşă la palatul lui Gigi Becali. Milionarul a ajutat cu bani o singură femeie. Motivul pentru care s-a făcut nevăzut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 12:01

A fost coadă uriaşă la palatul lui Gigi Becali. Milionarul a ajutat cu bani o singură femeie. Motivul pentru care s-a făcut nevăzut

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gigi Becali a făcut un gest neaşteptat în faţa palatului

Zeci de persoane l-au aşteptat pe milionar încă de la primele ore ale dimineţii, dar numai o femeie a fost ajutată cu bani. Finanţatorul echipei din Liga 1 s-a speriat când a văzut ce se întâmplă lângă poartă şi s-a făcut imediat nevăzut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, speriat de reacţia nevoiaşilor veniţi la palat

Potrivit Playsport, latifundiarul din Pipera i-a oferit 500 de lei unei femei care se afla în scaun cu rotile. În acel moment, celelalte persoane aflate la coadă s-au năpustit asupra lui Becali. Când a văzut că lumea se îmbulzeşte, omul de afaceri s-a urcat în bolidul său de lux şi a plecat.

Oamenii care nu au apucat să primească niciun ban au continuat să rămână la poarta palatului, aşteptând ca Gigi Becali să se întoarcă. Din păcate pentru ei, numai bodyguardul milionarului a mai fost văzut acolo.

"Am doar 6 lei în buzunar. Am o prietenă care locuiește cu mama ei și mă mai ajută ea să supraviețuiesc. Am venit aici, la domnul Becali, pentru că poate mă ajută și pe mine cu 100-200 de lei să îi cumpăr și ei o floare de Ziua Femeii", a declarat un tânăr aflat la coadă, pentru sursa citată.

Ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali a rămas unul dintre cei mai bogaţi oameni din România şi nu a fost afectat de pandemia de Covid-19. În topul persoanelor care investesc în sport, patronul celor de la FCSB e pe locul 3, cu o avere estimată la 350-450 milioane de euro. Ion Ţiriac e primul, cu două miliarde de euro.

Reclamă

Becali e pe locul 3 în clasamentul averilor oamenilor din sport, după Ion Ţiriac şi Gruia Stoica (500 de milioane de euro). Chiar dacă a tăiat salariile la FCSB, Gigi face bani din imobiliare şi construcţii. Ioan Niculae (300-340 milioane de euro) şi George Copos (200-210) se află şi ei în frunte.

"Da, este foarte greu (n.red. – să transferi jucătorii pentru sumele cerute de Gigi Becali), dar până la urmă fiecare își gestionează marfa și pune prețul exact cum visează. Fiind echipa pe care el o sponsorizează și o patronează, își permite să facă orice.

Este omul care nu are nevoie de bani, iar eu dacă am spus-o că încă vreo 20 de ani de acum încolo Gigi Becali își permite să țină echipa la nivelul salariilor ăstora de 20, 25, 15 mii de euro lunar, nu glumesc. Poate fără să vândă vreun jucător să țină toate aceste salarii", a spus şi Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, pus pe fugă de nevoiaşi
  • Motivul pentru care a ajutat financiar o singură femeie

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și