Închide meniul

Ovidiu Haţegan îi arbitrează pe Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu în Europa League. Meci de top primit după decizia luată de UEFA în "cazul Colţescu"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2021, 8:47

Reclamă
Ovidiu Haţegan îi arbitrează pe Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu în Europa League. Meci de top primit după decizia luată de UEFA în "cazul Colţescu"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ovidiu Haţegan, delegat la meciul în care românii vor fi adversari în Europa League

Haţegan îi va avea alături pe Vasile Florin Marinescu, Sebastian Gheorghe şi Istvan Kovacs. Nu va mai fi ajutat de Sebastian Colţescu, cel care tocmai a fost suspendat de UEFA până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan, delegat la Slavia Praga – Rangers

Ovidiu Haţegan a scăpat de acuzaţii după scandalul de rasism de la Paris şi va fi la "centru" pentru prima dată în această ediţie a Europa League. Arădeanul a împărţit dreptatea în 6 meciuri din actualul sezon al Champions League şi a stabilit un record impresionant.

Ion Crăciunescu e de părere că Ovidiu Haţegan are o vină importantă pentru ceea ce s-a întâmplat în timpul partidei PSG – Başakşehir. Colţescu a arătat atunci spre Pierre Webo şi a folosit cuvântul "negru", iar fostul atacant camerunez l-a auzit. Jucătorii au ieşit de pe teren şi nu au mai vrut să revină.

"Mai vinovat e Hațegan pentru că nu a adunat căpitanii de echipă să îi strângă și să le vorbească. A fost o exprimare care trebuia evitată de el. Totul este straniu.

Mai multe persoane l-au insultat grav pe arbitru, asta nu e straniu? Din păcate, el va fi suspendat din toate competițiile internaționale", a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Reclamă

Ianis Hagi, campion cu Rangers în Scoţia

Internaţionalul român a cucerit primul titlu din carieră cu Rangers, care e campioana Scoţiei după 10 ani.

Cu un avans de 20 de puncte, formaţia lui Steven Gerrard s-a încoronat campioana Scoţiei după un deceniu de aşteptare. Rivala Celtic le-a "livrat" titlul alb-albaştrilor, după ce s-a încurcat cu Dundee, scor 0-0.

Ianis a cucerit al patrulea trofeu din carieră, după Cupa României, Supercupa României, ambele cu Viitorul, şi Supercupa Belgiei, cu Genk.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ianis a contribuit decisiv la primul titlu al lui Rangers după 10 ani. Mijlocaşul a adunat 36 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 7 goluri, oferind şi 11 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și