Închide meniul

VIDEO | "Lucescu, du-te!" Moment neaşteptat la conferinţa de presă după o nouă victorie a lui Dinamo Kiev. Cum a reacţionat antrenorul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 martie 2021, 14:45

VIDEO | "Lucescu, du-te!" Moment neaşteptat la conferinţa de presă după o nouă victorie a lui Dinamo Kiev. Cum a reacţionat antrenorul român

profimediaimages

Mircea Lucescu amuzat după meciul câştigat de Dinamo Kiev, 3-0 contra lui Minaj

Echipa antrenată de Mircea Lucescu a învins-o cu 3-0 pe FC Minaj. Oaspeţii au jucat cu un om în minus din minutul 54. Toate golurile lui Dinamo au venit după pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, amuzat după o nouă victorie a lui Dinamo Kiev

Dinamo Kiev este prima în clasament, cu patru puncrte peste marea rivală, Şahtior Doneţk, în timp ce adversarii sunt pe locul 12 din 14 echipe care evoluează în campionatul Ucrainei.

Şi de această dată, Mircea Lucescu a fost taxat de fanii lui Dinamo, care i-au cerut să plece. Lucescu le-a făcut din nou cu mâna, apoi i-a aplaudat. Fanii au pus şi un banner în care l-au jignit pe Igor Surkis. Aceştia consideră că patronul lui Dinamo a făcut clubul de ruşine pentru că l-a adus pe Lucescu, antrenor cu 12 ani de mandat la Şahtior.

"Un grup din ce în ce mai mic de oameni strigă aceste lucruri. Ceilalţi fani au strigat 'Dinamo'", a comnentat un fan al grupării din Kiev, care a postat imaginile pe contul de Twitter.

Reclamă

"Am jucat relaxat. Contra unei astfel de echipe, cel mai important e să marchezi, apoi se desface. I-am certat puţin la pauză", a spus Lucescu.

Antrenorul român a fost surprins la finalul conferinţei de presă. Unul dintre jurnalişti i-a spus pe un ton ridicat: "Lucescu, Lucescu, du-te la următoarele victorii". Il Luce a zâmbit, i-a mulţumit şi i-a făcut cu mâna.

Reclamă 4 / 0/3

Lucescu nu a părut afectat de critici nici înainte partidei. El a jonglat cu mingea ca în prima tinereţe. "Sunt şocat, are 75 de ani", a comentat unul dintre fanii lui Dinamo pe reţelele sociale. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și