Închide meniul

VIDEO | "Lucescu, du-te!" Moment neaşteptat la conferinţa de presă după o nouă victorie a lui Dinamo Kiev. Cum a reacţionat antrenorul român

Antena Sport Publicat: 7 martie 2021, 14:45

VIDEO | "Lucescu, du-te!" Moment neaşteptat la conferinţa de presă după o nouă victorie a lui Dinamo Kiev. Cum a reacţionat antrenorul român

profimediaimages

Mircea Lucescu amuzat după meciul câştigat de Dinamo Kiev, 3-0 contra lui Minaj

  • Dinamo Kiev - Minaj 3-0
  • Mircea Lucescu, patru puncte în faţa lui Şahtior

Echipa antrenată de Mircea Lucescu a învins-o cu 3-0 pe FC Minaj. Oaspeţii au jucat cu un om în minus din minutul 54. Toate golurile lui Dinamo au venit după pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, amuzat după o nouă victorie a lui Dinamo Kiev

Dinamo Kiev este prima în clasament, cu patru puncrte peste marea rivală, Şahtior Doneţk, în timp ce adversarii sunt pe locul 12 din 14 echipe care evoluează în campionatul Ucrainei.

Şi de această dată, Mircea Lucescu a fost taxat de fanii lui Dinamo, care i-au cerut să plece. Lucescu le-a făcut din nou cu mâna, apoi i-a aplaudat. Fanii au pus şi un banner în care l-au jignit pe Igor Surkis. Aceştia consideră că patronul lui Dinamo a făcut clubul de ruşine pentru că l-a adus pe Lucescu, antrenor cu 12 ani de mandat la Şahtior.

Reclamă

"Un grup din ce în ce mai mic de oameni strigă aceste lucruri. Ceilalţi fani au strigat 'Dinamo'", a comnentat un fan al grupării din Kiev, care a postat imaginile pe contul de Twitter.

Reclamă

"Am jucat relaxat. Contra unei astfel de echipe, cel mai important e să marchezi, apoi se desface. I-am certat puţin la pauză", a spus Lucescu.

Antrenorul român a fost surprins la finalul conferinţei de presă. Unul dintre jurnalişti i-a spus pe un ton ridicat: "Lucescu, Lucescu, du-te la următoarele victorii". Il Luce a zâmbit, i-a mulţumit şi i-a făcut cu mâna.

Reclamă 4 / 0/3

Lucescu nu a părut afectat de critici nici înainte partidei. El a jonglat cu mingea ca în prima tinereţe. "Sunt şocat, are 75 de ani", a comentat unul dintre fanii lui Dinamo pe reţelele sociale. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!