Închide meniul

VIDEO | "Ibra te întreabă dacă îl duci la San Remo". Dezvăluirile motociclistului care l-a salvat pe Zlatan. "Soţia nu m-a crezut"

Antena Sport Publicat: 5 martie 2021, 17:42

Reclamă
VIDEO | "Ibra te întreabă dacă îl duci la San Remo". Dezvăluirile motociclistului care l-a salvat pe Zlatan. "Soţia nu m-a crezut"

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic i-a promis un tricou cadou tânărului care l-a dus cu moticicleta la San Remo

Franco este numele tânărului care l-a ajutat pe Ibrahimovic. Suedezul a fost aproape să rateze duetul cu Mihajlovic, de la San Remo, din cauza unui accident care a blocat traficul pe autostradă. "Sunt un motociclist de duminică. Nu am mai mers niciodată pe autostradă", a povestit amuzat cel care l-a condus pe Zlatan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic, dialog inedit cu tânărul care l-a dus cu motocileta la San Remo

"Mergeam spre casă, era aglomerat și am văzut o mașină cu doi oameni înăuntru. Unul dintre ei semăna cu Ibrahimovic. Mi-am zis: 'Stai, e chiar Ibra.'

Şoferul a coborât geamul şi mi-a zis: 'Ibra te întreabă dacă îl duci la San Remo'. 'Da, sigur. Nicio problemă'. Aveam o cască în plus. Mi-am sunat soţia şi i-am spus, dar nu m-a crezut. Ibra a vrut să conducă el, dar i-am spus: 'nu, nu, conduc eu'.

M-a întrebat cum poate să îmi mulţumească. Mi-a spus că o să îmi trimită tricoul lui. Nu am reuşit nici măcar să fac o poză, pentru că era pe fugă. Când am ajuns, a intrat direct la Ariston (n.r. teatrul unde are loc San Remo). Până la urmă, soţia m-a crezut, căsnicia e în siguranţă", a povestit Franco, la Radio Montecarlo, citat de Goal.

Tânărul nu s-a ales cu o poză, dar un clip înregistrat de Zlatan a fost postat pe contul de Twitter al celor de la Rai.

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic a vrut să "oprească" San Remo

Zlatan Ibrahimovic şi-a luat în serios rolul de invitat permanent al Festivalului de la San Remo încă din prima zi. Starul lui AC Milan a glumit în stitlul caracteristic şi a "ameninţat" că va întrerupe evenimentul pentru că sunt 26 de cântăreţi care luptă pentru trofeu.

"Buna seara Amadeus şi bună seara Italia! Este o onoare pentru mine sa fiu aici! Este, de asemenea, o onoare să mă aveţi pe mine aici. În mod normal, mă simt mare, puternic, dar aici mă simt mic. Dar întotdeauna mai mare şi mai puternic decât voi!

Reclamă 4 / 0/3

(…) La festivalul Zlatan sunt 22 de artişti, 11 contra 11, altfel nu e regulamentar. O să vând 4, Liverpool caută fundaşi. Îi trimitem acolo", a glumit Ibrahimovic pe scena de la San Remo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și