Închide meniul

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu poate da lovitura carierei după ce a plecat de la arabi. "Îl văd la Inter sau la AC Milan, e un mare antrenor!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 martie 2021, 5:36

Reclamă
EXCLUSIV | Răzvan Lucescu poate da lovitura carierei după ce a plecat de la arabi. "Îl văd la Inter sau la AC Milan, e un mare antrenor!"

Profimediaimages

Răzvan Lucescu, lăudat de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir este sigur că tehnicianul care a făcut-o campioană pe PAOK ar putea sta chiar şi pe banca granzilor din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, convins că Răzvan Lucescu va ajunge la o echipă de top

"Pe Răzvan Lucescu l-aş vedea la Inter sau la AC Milan. Răzvan este un foarte mare antrenor şi un băiat deştept.

Şi Cosmin Olăroiu este valoros, dar pe Răzvan Lucescu îl cunosc. Şi Şumudică e antrenor valoros, mă mir că a dat chix la Rizespor", a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Turcii au scris, luna trecută, că Lucescu Jr.  este pe lista celor de la Fenerbahce, singurul gigant din Turcia pe care tatăl său nu l-a antrenat la Istanbul.

Răzvan Lucescu, demis de la Al Hilal

Lucescu a fost demis de la Al Hilal din cauza rezultatelor neconcludente din ultima perioadă. Înfrângerea cu penultima clasată, Damac, echipa lui Constantin Budescu, i-a fost "fatală".

Reclamă

"Momentan sunt în vacanță, în Maldive, cu familia. Aveam nevoie de o perioadă în care să fiu liniștit. Vom vedea pe viitor ce va fi, ce urmează pentru mine.

Acum nu pot să vă spun nimic pentru că nu mă gândesc la asta. Nu știu unde voi antrena în viitor. Deocamdată sunt în vacanță. Asta e cel mai important”, a declarat, zilele trecute, Răzvan Lucescu.
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și