Închide meniul

A "fentat" moartea pentru a doua oară. O nouă tragedie prin care a trecut un supravieţuitor al accidentului aviatic în care au murit jucătorii lui Chapecoense

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2021, 14:02

Reclamă
A "fentat" moartea pentru a doua oară. O nouă tragedie prin care a trecut un supravieţuitor al accidentului aviatic în care au murit jucătorii lui Chapecoense

Infobae.com

Autocarul a căzut într-o prăpastie

Erwin a "fentat" pentru a doua oară moartea în mai puţin de cinci ani. Tocmai a scăpat cu viaţă după ce autobuzul cu care călătorea a căzut a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat într-o prăpastie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erwin Tumiri a supravieţuit unui nou accident

Incidentul a avut în Bolivia, între localităţile Cochambamba şi Stanta Cruz de La Sierra. Nu mai puţin de 21 de persoane şi-au pierdut viaţa. Alţi 30 de oameni au fost răniţi, printre ei fiind şi Erwin Tumiri. Acesta a fost transportat la spital cu leziuni la un genunchi şi la o mână. Nu a fost nimic grav şi va fi externat în scurt timp.

"Mă simţeam cam somnoros şi ascultam muzică pe telefonul mobil când am auzit oameni ţipând. Singurul lucru pe care am putut să-l fac a fost să mă ţin de scaunul din faţa mea şi să încerc să nu mă mişc în timp ce autocarul se răsturna. 

Ne-am tot răsturnat şi au fost oameni care au căzut unii peste alţii, parcă eram într-o maşină de spălat. Am rămas conştient şi am reuşit să ies când s-a oprit. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Am răni la braţ şi nu pot să-l ridic în acest moment. Mi s-a spus că îmi voi recupera mobilitatea încetul cu încetul. Lucrurile se întâmplă dintr-un motiv, atât cele bune cât şi cele rele", a declarat Erwin Tumiri pentru presa locală, citat de The Sun.

Peste 52 de persoane erau în autocarul care s-a răsturnat pe o distanţă de aproximativ 500 de metri. Erwin a trecut prin clipe şocante şi în 2016, când făcea parte din echipajul de bord al avionului care transporta echipa de fotbal Chapecoense. A fost unul dintre cei 6 supravieţuitori, 71 de persoane murind în accidentul aviatic.

Reclamă

Un singur supravieţuitor al accidentului aviatic continuă să joace fotbal

În începutul acestui an, unul dintre cei trei jucători de la Chapecoense, care a supraviețuit accidentului aviatic din noiembrie 2016, și-a ajutat echipa să câștige liga secundă. Alan Ruschel a ridicat trofeul după un final de meci dramatic.

Chapecoense își asigurase promovarea, dar avea nevoie de o victorie la o diferență de două goluri cu Confianca, pentru a termina pe primul loc. Anselmo Ramon a marcat golul de 3-1, în ultimul minut. A înscris din penalty cu o execuție fabuloasă, în stilul Panenka!

Fundaș stânga, Ruschel a fost printre cei șase supraviețuitori ai tragediei, dar singurul jucător care a putut reveni pe teren.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și