Închide meniul

VIDEO | Cardona, nu Maradona! Gol fabulos înscris de o jucătoare a lui Real Madrid. A găsit traiectoria perfectă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 martie 2021, 6:30

Reclamă
VIDEO | Cardona, nu Maradona! Gol fabulos înscris de o jucătoare a lui Real Madrid. A găsit traiectoria perfectă!

Profimediaimages

Marta Cardona, gol spectaculos pentru Real Madrid

Jucătoarea de 25 de ani a driblat două adversare şi şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului. A prins traiectoria perfectă, iar mingea s-a dus sub transversală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marta Cardona, gol de senzaţie în tricoul lui Real Madrid

Reacţia comentatorul meciului a fost pe măsură. Acesta mai avea puţin şi rămânea fără voce!

Marta a marcat chiar împotriva fostei sale echipe. "Galacticii" au adus-o în vara anului trecut din Ţara Bascilor. Totuşi, Cardona nu s-a putut bucura prea mult de reuşita ei. Real Sociedad a revenit până la pauză şi a întors scorul în repriza secundă. A câştigat în cele din urmă cu 3-1 şi a dus-o pe Real Madrid pe locul 4 în clasament.

Marta Cardona este a doua cea mai bună marcatoare a echipei. Golul înscris în această etapă a fost al 6-lea stagional. Coechipiera ei, Kosovare Asllani, a punctat de 12 ori.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și