Închide meniul

Valeriu Iftime şi-a făcut praf golgheterul după FC Botoşani – FCSB 0-2: "Face figuraţie! Nu mai e jucătorul meu!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 martie 2021, 5:43

Reclamă
Valeriu Iftime şi-a făcut praf golgheterul după FC Botoşani – FCSB 0-2: "Face figuraţie! Nu mai e jucătorul meu!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime, nemulţumit de Hamidou Keyta

Hamidou Keyta a fost luat în colimator de Iftime. Francezul care a înscris 13 goluri în acest sezon a fost acuzat că nu îşi mai dă interesul şi că se gândeşte deja la o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: "Nu ştiu cine o să-l ia aşa pe Hamidou Keyta"

"De Keyta sunt dezamăgit de vreo 3 etape. Face multă figurație de vreo 3 etape. Nu mai e jucătorul meu din vară și se protejează, nu știu ce face. Nu mai e fotbalistul bun, golgeterul meu. Sper să înțeleagă. Nu știu ce echipă o să îl ia așa. Din păcate, atât am putut. Îmi pare foarte, foarte rău. Asta e viața, nu e un sfârșit de lume", a declarat Valeriu Iftime la GSP.

Cu un singur punct obţinut în ultimele două etape, FC Botoşani are emoţii în lupta pentru calificarea în play-off. Mai are numai patru puncte avans faţă de ocupanta locului 7.

"Da, supărat, dar am sentimentul că nu puteam mai mult. Pe fotbal ne-au bătut, nu am fost în cea mai bună formă. Fără Ongenda la mijloc a fost greu. E greu să câștigi cu FCSB. Moruțan a făcut două goluri, bravo lor! E greu să joci fotbal cu ei, sunt fotbaliști. Au dat două goluri frumoase, noi am avut o singură ocazie de poartă. Nu am ce să fac", a mai spus finanţatorul Botoşaniului.

Marius Croitoru, reacţie savuroasă când a fost întrebat de VAR

Marius Croitoru a evitat să mai vorbească despre implementarea sistemului VAR în Liga 1. Antrenorul celor de la Botoşani este unul dintre susţinătorii introducerii arbitrajului video în Liga 1.

Reclamă

"Îmi puneţi o întrebare la care nu aş vrea să răspuns. Dacă aş vorbi, iar mă cheamă la Comisii şi voi fi suspendat. A fost un arbitraj bun, avem nevoie de VAR. Sper să le lumineze Dumnezeu minţile celor care trebuie să implementeze acest sistem", a spus Croitoru după eşecul cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și