Închide meniul

Valeriu Iftime şi-a făcut praf golgheterul după FC Botoşani – FCSB 0-2: "Face figuraţie! Nu mai e jucătorul meu!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 martie 2021, 5:43

Valeriu Iftime şi-a făcut praf golgheterul după FC Botoşani – FCSB 0-2: "Face figuraţie! Nu mai e jucătorul meu!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime, nemulţumit de Hamidou Keyta

Hamidou Keyta a fost luat în colimator de Iftime. Francezul care a înscris 13 goluri în acest sezon a fost acuzat că nu îşi mai dă interesul şi că se gândeşte deja la o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: "Nu ştiu cine o să-l ia aşa pe Hamidou Keyta"

"De Keyta sunt dezamăgit de vreo 3 etape. Face multă figurație de vreo 3 etape. Nu mai e jucătorul meu din vară și se protejează, nu știu ce face. Nu mai e fotbalistul bun, golgeterul meu. Sper să înțeleagă. Nu știu ce echipă o să îl ia așa. Din păcate, atât am putut. Îmi pare foarte, foarte rău. Asta e viața, nu e un sfârșit de lume", a declarat Valeriu Iftime la GSP.

Cu un singur punct obţinut în ultimele două etape, FC Botoşani are emoţii în lupta pentru calificarea în play-off. Mai are numai patru puncte avans faţă de ocupanta locului 7.

"Da, supărat, dar am sentimentul că nu puteam mai mult. Pe fotbal ne-au bătut, nu am fost în cea mai bună formă. Fără Ongenda la mijloc a fost greu. E greu să câștigi cu FCSB. Moruțan a făcut două goluri, bravo lor! E greu să joci fotbal cu ei, sunt fotbaliști. Au dat două goluri frumoase, noi am avut o singură ocazie de poartă. Nu am ce să fac", a mai spus finanţatorul Botoşaniului.

Marius Croitoru, reacţie savuroasă când a fost întrebat de VAR

Marius Croitoru a evitat să mai vorbească despre implementarea sistemului VAR în Liga 1. Antrenorul celor de la Botoşani este unul dintre susţinătorii introducerii arbitrajului video în Liga 1.

Reclamă

"Îmi puneţi o întrebare la care nu aş vrea să răspuns. Dacă aş vorbi, iar mă cheamă la Comisii şi voi fi suspendat. A fost un arbitraj bun, avem nevoie de VAR. Sper să le lumineze Dumnezeu minţile celor care trebuie să implementeze acest sistem", a spus Croitoru după eşecul cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și