Închide meniul

Noi detalii despre bătaia încasată de Mihai Constantinescu, de la un puşti de 15 ani. Anunţul lui Viorel Moldovan: "A făcut altceva, avem dovezi!"

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 14:24

Reclamă
Noi detalii despre bătaia încasată de Mihai Constantinescu, de la un puşti de 15 ani. Anunţul lui Viorel Moldovan: "A făcut altceva, avem dovezi!"

Viorel Moldovan, în mijlocul nebuniei de la Nantes - Lyon 1-0

Hepta

Poliţia din Ploieşti a deschis un dosar penal după ce jucătorul Petrolului, Mihai Constantinescu, a fost bătut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu a jucat la pariuri. Eu am mare încredere în Mihai Constantinescu. Este un băiat educat, de calitate. El a fost în centrul unui scandal cu anumite persoane. A făcut altceva în casa de pariuri, avem dovezi", a spus Viorel Moldovan, conform Telekomsport.

Care este versiunea poliţiei

Conform comunicatului remis de poliţie, Mihai Constantinescu, ar fi fost bătut de un puşti de 15 ani. 

"La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive”, a transmis, miercuri, poliţia judeţeană Prahova.

Reclamă

Mihai Constantinescu joacă pentru Petrolul

O ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului şi i-a acordat îngrijiri medicale puştiului. Acesta a ajuns şi la spital, dar nu a necesitat internarea.

Jucătorul lovit la cap a şi evoluat 75 de minute în meciul de marţi al celor de la Petrolul cu Metaloglobus (1-0). În urma conflictului a fost deshis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și