Închide meniul

Noi detalii despre bătaia încasată de Mihai Constantinescu, de la un puşti de 15 ani. Anunţul lui Viorel Moldovan: "A făcut altceva, avem dovezi!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 14:24

Noi detalii despre bătaia încasată de Mihai Constantinescu, de la un puşti de 15 ani. Anunţul lui Viorel Moldovan: "A făcut altceva, avem dovezi!"

Viorel Moldovan, în mijlocul nebuniei de la Nantes - Lyon 1-0

Hepta

Poliţia din Ploieşti a deschis un dosar penal după ce jucătorul Petrolului, Mihai Constantinescu, a fost bătut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu a jucat la pariuri. Eu am mare încredere în Mihai Constantinescu. Este un băiat educat, de calitate. El a fost în centrul unui scandal cu anumite persoane. A făcut altceva în casa de pariuri, avem dovezi", a spus Viorel Moldovan, conform Telekomsport.

Care este versiunea poliţiei

Conform comunicatului remis de poliţie, Mihai Constantinescu, ar fi fost bătut de un puşti de 15 ani. 

"La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive”, a transmis, miercuri, poliţia judeţeană Prahova.

Reclamă

Mihai Constantinescu joacă pentru Petrolul

O ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului şi i-a acordat îngrijiri medicale puştiului. Acesta a ajuns şi la spital, dar nu a necesitat internarea.

Jucătorul lovit la cap a şi evoluat 75 de minute în meciul de marţi al celor de la Petrolul cu Metaloglobus (1-0). În urma conflictului a fost deshis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Constantinescu a fost bătut
  • Reacţia lui Viorel Moldovan

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și