Închide meniul

Cum a reacţionat Ianis Hagi, după Rangers-Antwerp 5-2 din Europa League. Scoţienii, impresionaţi de fiul "Regelui": "Un jucător atât de inteligent"

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 6:46

Reclamă
Cum a reacţionat Ianis Hagi, după Rangers-Antwerp 5-2 din Europa League. Scoţienii, impresionaţi de fiul "Regelui": "Un jucător atât de inteligent"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi a jucat 70 de minute în Rangers - Antwerp 5-2

Ianis Hagi a reacţionat pe contul de Twitter, după meciul dintre Rangers şi Antwerp, câştigat clar de scoţieni, cu scorul de 5-2. "Cei trei din faţă", a scris Hagi, lângă o poză cu el şi ceilalţi doi jucători din atacul lui Rangers: Ryan Kent şi Alfrerdo Morelos, autorii câte unui gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat şi criticat în presa din Scoţia

Presa din Scoţia l-a lăudat pe jucătorul român, dar a avut şi câteva critici.

"Ianis Hagi este un jucător atât de inteligent și un om de bază pentru Rangers în serile europene. Mereu s-a aflat în zona de acțiune, s-a poziționat bine în teren, însă de multe ori a greșit la ultima atingere. A pus umărul la al treilea gol înainte să fie schimbat", a scris The Scotish Sun, care l-a notat cu 6.

"A jucat un rol subtil, dar și-a pus în valoare colegii, le-a creat spații și le-a oferit mingi utile. A închis bine culoarul la primul gol și a avut o atingere superbă la reușita a 3-a. E visul oricărui coechipier!”, a scris şi The Scotstamn, care i-a dat o notă mai mare, 8.

Reclamă

Ianis Hagi, la originea a două goluri în Rangers – Antwerp 5-2

Ianis Hagi a stat la originea golurilor doi și trei pentru Rangers. La prima fază, românul a recuperat mingea într-o poziție ideală. La golul trei, acesta a combinat excelent cu Morelos, care a pasat decisiv pentru Ryan Kent.

Sofa Score a notat prestația lui Ianis cu nota 6.7. În cele 71 de minute jucate, el a reușit 20 de pase, 43 de atingeri și a câștigat 3 dueluri.

Rangers îşi va afla adversara din optimile de finală ale Europa League, astăzi, de la 14:00. Tragerea la sorţi va avea loc la Nyon. Meciurile din următoarea fază a competiţiei vor avea loc pe 11 şi 18 martie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și