Închide meniul

Cum a reacţionat Ianis Hagi, după Rangers-Antwerp 5-2 din Europa League. Scoţienii, impresionaţi de fiul "Regelui": "Un jucător atât de inteligent"

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 6:46

Reclamă
Cum a reacţionat Ianis Hagi, după Rangers-Antwerp 5-2 din Europa League. Scoţienii, impresionaţi de fiul "Regelui": "Un jucător atât de inteligent"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi a jucat 70 de minute în Rangers - Antwerp 5-2

Ianis Hagi a reacţionat pe contul de Twitter, după meciul dintre Rangers şi Antwerp, câştigat clar de scoţieni, cu scorul de 5-2. "Cei trei din faţă", a scris Hagi, lângă o poză cu el şi ceilalţi doi jucători din atacul lui Rangers: Ryan Kent şi Alfrerdo Morelos, autorii câte unui gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat şi criticat în presa din Scoţia

Presa din Scoţia l-a lăudat pe jucătorul român, dar a avut şi câteva critici.

"Ianis Hagi este un jucător atât de inteligent și un om de bază pentru Rangers în serile europene. Mereu s-a aflat în zona de acțiune, s-a poziționat bine în teren, însă de multe ori a greșit la ultima atingere. A pus umărul la al treilea gol înainte să fie schimbat", a scris The Scotish Sun, care l-a notat cu 6.

"A jucat un rol subtil, dar și-a pus în valoare colegii, le-a creat spații și le-a oferit mingi utile. A închis bine culoarul la primul gol și a avut o atingere superbă la reușita a 3-a. E visul oricărui coechipier!”, a scris şi The Scotstamn, care i-a dat o notă mai mare, 8.

Reclamă

Ianis Hagi, la originea a două goluri în Rangers – Antwerp 5-2

Ianis Hagi a stat la originea golurilor doi și trei pentru Rangers. La prima fază, românul a recuperat mingea într-o poziție ideală. La golul trei, acesta a combinat excelent cu Morelos, care a pasat decisiv pentru Ryan Kent.

Sofa Score a notat prestația lui Ianis cu nota 6.7. În cele 71 de minute jucate, el a reușit 20 de pase, 43 de atingeri și a câștigat 3 dueluri.

Rangers îşi va afla adversara din optimile de finală ale Europa League, astăzi, de la 14:00. Tragerea la sorţi va avea loc la Nyon. Meciurile din următoarea fază a competiţiei vor avea loc pe 11 şi 18 martie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și