Închide meniul

Laurette a dezvăluit care este suma uriaşă pentru care ar fi dispusă să îşi înşele soţul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 16:55

Laurette a dezvăluit care este suma uriaşă pentru care ar fi dispusă să îşi înşele soţul

Instagram Laurette

Laurette a anunţat suma pentru care e dispusă să îşi înţele soţul

Laurette nu s-a ferit să răspundă la una dintre cele mai incomode întrebări: "pentru câţi bani şi-ar înşela soţul?" Laurette a fost căsătorită de omul de afaceri Ciprian Nistor, de care a divorţat cu scandal. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul! Am înșelat și am fost înșelată. Am iertat când am fost înșelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece și mama zice că am inima de gheață și că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relațiile mele cu bărbații”, a spus Laurette la Kanal D, scrie click.ro

Laurette, petrecere în piscină cu Gueye Magaye, atacantul celor de la Dinamo

Laurette a apărut într-un filmuleţ care s-a viralizat. Aceasta a petrecut alături de atacantul lui Dinamo, Gueye Magaye, în piscină.

"Toată lumea petrece la munte pentru asta suntem ființe umane, să iubim, să ne simțim bine, să oferim dragoste persoanei iubite… Cred că niciunul dintre noi nu a făcut ceva rău! Fiecare om, în timpul său liber, e liber să facă ce vrea atâta timp cât la job sau în afaceri își face treaba perfect. Suntem tineri, frumoși și nu am făcut nimic rău. Magaye este un băiat bun și un fotbalist internațional foarte profi. Ne cunoaștem dinainte ca el să vină în București", a spus Laurette.

Laurette, prietenă bună cu Ion Ţiriac

Ion Ţiriac îi face toate poftele vedetei Laurette Atindehou. Tânăra de 37 de ani tocmai a filmat un videoclip la piesa "Big Girl" şi a beneficiat de ajutorul miliardarului român.

Reclamă

Frumoasa mulatră a primit o maşină din parcul auto al fostului jucător de tenis. Bolidul de lux costă nu mai puţin de 100.000 de euro. Pe lângă relaţia de prietenie cu Ion Ţiriac, frumoasa mulatră a spus că este implicată şi într-o relaţie amoroasă.

"Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am invățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. Nu am așteptări, ca să nu fiu dezamăgită", a spus Laurette pentru Ciao.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și