Închide meniul

Laurette a dezvăluit care este suma uriaşă pentru care ar fi dispusă să îşi înşele soţul

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 16:55

Laurette a dezvăluit care este suma uriaşă pentru care ar fi dispusă să îşi înşele soţul

Instagram Laurette

Laurette a anunţat suma pentru care e dispusă să îşi înţele soţul

  • Laurette a făcut o afirmaţie incredibilă
  • Pentru ce sumă şi-ar înşela soţul

Laurette nu s-a ferit să răspundă la una dintre cele mai incomode întrebări: "pentru câţi bani şi-ar înşela soţul?" Laurette a fost căsătorită de omul de afaceri Ciprian Nistor, de care a divorţat cu scandal. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul! Am înșelat și am fost înșelată. Am iertat când am fost înșelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece și mama zice că am inima de gheață și că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relațiile mele cu bărbații”, a spus Laurette la Kanal D, scrie click.ro

Laurette, petrecere în piscină cu Gueye Magaye, atacantul celor de la Dinamo

Laurette a apărut într-un filmuleţ care s-a viralizat. Aceasta a petrecut alături de atacantul lui Dinamo, Gueye Magaye, în piscină.

Reclamă

"Toată lumea petrece la munte pentru asta suntem ființe umane, să iubim, să ne simțim bine, să oferim dragoste persoanei iubite… Cred că niciunul dintre noi nu a făcut ceva rău! Fiecare om, în timpul său liber, e liber să facă ce vrea atâta timp cât la job sau în afaceri își face treaba perfect. Suntem tineri, frumoși și nu am făcut nimic rău. Magaye este un băiat bun și un fotbalist internațional foarte profi. Ne cunoaștem dinainte ca el să vină în București", a spus Laurette.

Laurette, prietenă bună cu Ion Ţiriac

Ion Ţiriac îi face toate poftele vedetei Laurette Atindehou. Tânăra de 37 de ani tocmai a filmat un videoclip la piesa "Big Girl" şi a beneficiat de ajutorul miliardarului român.

Reclamă

Frumoasa mulatră a primit o maşină din parcul auto al fostului jucător de tenis. Bolidul de lux costă nu mai puţin de 100.000 de euro. Pe lângă relaţia de prietenie cu Ion Ţiriac, frumoasa mulatră a spus că este implicată şi într-o relaţie amoroasă.

"Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am invățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. Nu am așteptări, ca să nu fiu dezamăgită", a spus Laurette pentru Ciao.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare