Închide meniul

Elvir Koljic, final de coşmar! Atacantul Craiovei, convocat în premieră după accidentarea horror. Ce i-a transmis Ouzounidis

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 12:59

Reclamă
Elvir Koljic, final de coşmar! Atacantul Craiovei, convocat în premieră după accidentarea horror. Ce i-a transmis Ouzounidis

Sport Pictures via Hepta

Elvir Koljic, aproape de revenirea la Craiova

Craiova este aproape să conteze din nou pe golgheterul ei. Elvir Koljic s-a pregătit deja alături de restul echipei. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani speră să bifeze şi primele sale minute, după accidentarea horror, de la finalul anului trecut, când a suferit o fractură la gleznă, în meciul cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Marinos Ouzounidis despre revenirea lui Elvir Koljic 

Koljic va face deplasarea pentru "dubla" cu Chindia, din campionat (sâmbătă, de la ora 20.00) şi din Cupă (marţi, de la ora 20.30), a anunţat Fanatik. Ambele meciuri vor avea loc la Buzău.

Antrenorul Craiovei, Marinos Ouzounidis, se bucură că echipa sa începe să scape de problemele medicale.

"E bine când revine un jucător după accidentare (n.r. Koljic). Ştim calitatea lui, dar deocamdată face părţi din antrenamente, nu le face în întregime, trebuie să fim răbdători cu el, să nu riscăm, pentru că a stat în afara terenului mult timp. Prefer încă o săptămână decât să intre prea devreme şi să rişte o reaccidentare. 

În aceeaşi situaţie sunt Ofosu, Acka, Bălaşa, care e o problemă, deoarece nu avem altă soluţie în centrul defensivei, dar mă concentrez asupra jucătorilor pe care îi am la dispoziţie, decât asupra celor pe care nu îi am. Staff-ul medical face o treabă bună şi cred că în două săptămâni vom avea mai mulţi jucători cu noi", a spus antrenorul grec, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Transferat cu 450.000 de euro în urmă cu trei ani, Elvir Koljic a jucat 46 de meciuri pentru Craiova. El a marcat 26 de goluri.  

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz Vezi toate știrile
Citește și