Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | O știai pe asta? Pasiunea secretă a lui Victor Pițurcă: ”Partidele erau mai aprinse decât meciurile de fotbal”

Silviu Corneanu Publicat: 25 februarie 2021, 10:53

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | O știai pe asta? Pasiunea secretă a lui Victor Pițurcă: ”Partidele erau mai aprinse decât meciurile de fotbal”

Visul lui Victor Pițurcă a fost să ducă naționala la un Mondial

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pițurcă a dezvăluit la AS.ro LIVE faptul că înainte de fiecare meci juca șah cu fostul secund al lui Anghel Iordănescu, Radu Troi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Troi era secund, era tovarășul meu, înainte de meciuri jucam două trei partide de șah, înainte de jocuri. Meciurile erau mai aprinse ca partidele pe care urma să le jucăm noi”, și-a amintit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

Victor Pițurcă, despre începuturile lui Anghel Iordănescu pe banca Stelei

Partenerul de șah al lui Pițurcă era secundul lui Iordănescu, care preluase banca tehnică a roș-albaștrilor după plecarea lui Emeric Ienei. 

Era Puiu Iordănescu antrenor, foarte tânăr, la început de drum, cu emoțiile lui. Am avut un parcurs bun și cu el. Am mai avut și o semifinală, o finală”, a mai spus Victor Pițurcă.

VIDEO cu declarațiile lui Victor Pițurcă

Pițurcă a vorbit la AS.ro Live despre pasiunea sa despre șah, dar a dezvăluit și cum era Anghel Iordănescu la începuturile sale ca antrenor.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dramatism total în finala play-off-ului de promovare în League One 23:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și