Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | O știai pe asta? Pasiunea secretă a lui Victor Pițurcă: ”Partidele erau mai aprinse decât meciurile de fotbal”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 februarie 2021, 10:53

EXCLUSIV AS.ro LIVE | O știai pe asta? Pasiunea secretă a lui Victor Pițurcă: ”Partidele erau mai aprinse decât meciurile de fotbal”

Visul lui Victor Pițurcă a fost să ducă naționala la un Mondial

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pițurcă a dezvăluit la AS.ro LIVE faptul că înainte de fiecare meci juca șah cu fostul secund al lui Anghel Iordănescu, Radu Troi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Troi era secund, era tovarășul meu, înainte de meciuri jucam două trei partide de șah, înainte de jocuri. Meciurile erau mai aprinse ca partidele pe care urma să le jucăm noi”, și-a amintit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

Victor Pițurcă, despre începuturile lui Anghel Iordănescu pe banca Stelei

Partenerul de șah al lui Pițurcă era secundul lui Iordănescu, care preluase banca tehnică a roș-albaștrilor după plecarea lui Emeric Ienei. 

Era Puiu Iordănescu antrenor, foarte tânăr, la început de drum, cu emoțiile lui. Am avut un parcurs bun și cu el. Am mai avut și o semifinală, o finală”, a mai spus Victor Pițurcă.

VIDEO cu declarațiile lui Victor Pițurcă

Pițurcă a vorbit la AS.ro Live despre pasiunea sa despre șah, dar a dezvăluit și cum era Anghel Iordănescu la începuturile sale ca antrenor.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și