Închide meniul

Dan Petrescu a rupt tăcerea după plecarea de la Kayserispor: "Nu mai pot antrena acum". Celtic insistă pentru serviciile lui

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2021, 17:59

Reclamă
Dan Petrescu a rupt tăcerea după plecarea de la Kayserispor: "Nu mai pot antrena acum". Celtic insistă pentru serviciile lui

Abaca Press via Hepta

Prima reacție a lui Dan Petrescu după plecarea de la Kayserispor

Dan Petrescu și Kayserispor au încheiat de comun acord colaborarea, la cererea antrenorului român. "Bursucul" a renunțat la banca tehnică din cauza problemelor personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: "Nu mai pot antrena nicăieri acum"

"Am o problemă personală și a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înțeles, am rămas în relații foarte, foarte bune.

Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o problemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum", a explicat Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

Dan Petrescu a fost numit antrenor principal la Kayserispor pe 11 ianuarie. Doar 45 de zile a stat "Bursucul" la conducerea turcilor.

Tehnicianul de 53 de ani avea un salariu de 400.000 de euro, până la finalul stagiunii. A primit 100.000 de euro în momentul în care a semnat contractul. Sezonul viitor ar fi câştigat 850.000 de euro!

Reclamă

 2 victorii, 3 remize și 3 infrângeri este bilanțul lui Petrescu în Super Lig. El a lăsat-o pe Kayseri pe locul 16 în Turcia, la un singur punct deasupra liniei retrogradării. 

Dan Petrescu, pe lista scurtă de la Celtic

Celtic a rămas fără antrenor după ce Neil Lennon şi-a dat demisia. Dan Petrescu este pe lista scurtă de posibili înlocuitori , fapt confirmat de celebrul jurnalist Gianluigi Longari.

Reclamă 4 / 0/3

La sfârşitul anului trecut, Dan Petrescu avea o cotă de 9/1 ca să o antreneze pe Celtic Glasgow. Cu Petrescu pe bancă, clujenii au eliminat-o pe Celtic în preliminariile Champions League, cu o victorie impresionantă, 4-3, la Glasgow.

Lennon o lăsat-o pe Celtic pe locul 2 în Scoţia, cu 64 de puncte, cu 18 mai puţine decât echipa lui Ianis Hagi, Rangers.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEODoncaster – Crewe, acum în AntenaPLAY. Dramatism total în finala play-off-ului de promovare în League One 23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și