Închide meniul

Dan Petrescu a rupt tăcerea după plecarea de la Kayserispor: "Nu mai pot antrena acum". Celtic insistă pentru serviciile lui

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2021, 17:59

Dan Petrescu a rupt tăcerea după plecarea de la Kayserispor: "Nu mai pot antrena acum". Celtic insistă pentru serviciile lui

Abaca Press via Hepta

Prima reacție a lui Dan Petrescu după plecarea de la Kayserispor

  • Dan Petrescu, prima reacție după plecarea de la Kayserispor
  • Celtic, pe urmele antrenorului român

Dan Petrescu și Kayserispor au încheiat de comun acord colaborarea, la cererea antrenorului român. "Bursucul" a renunțat la banca tehnică din cauza problemelor personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: "Nu mai pot antrena nicăieri acum"

"Am o problemă personală și a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înțeles, am rămas în relații foarte, foarte bune.

Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o problemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum", a explicat Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu a fost numit antrenor principal la Kayserispor pe 11 ianuarie. Doar 45 de zile a stat "Bursucul" la conducerea turcilor.

Tehnicianul de 53 de ani avea un salariu de 400.000 de euro, până la finalul stagiunii. A primit 100.000 de euro în momentul în care a semnat contractul. Sezonul viitor ar fi câştigat 850.000 de euro!

Reclamă

 2 victorii, 3 remize și 3 infrângeri este bilanțul lui Petrescu în Super Lig. El a lăsat-o pe Kayseri pe locul 16 în Turcia, la un singur punct deasupra liniei retrogradării. 

Dan Petrescu, pe lista scurtă de la Celtic

Celtic a rămas fără antrenor după ce Neil Lennon şi-a dat demisia. Dan Petrescu este pe lista scurtă de posibili înlocuitori , fapt confirmat de celebrul jurnalist Gianluigi Longari.

Reclamă 4 / 0/3

La sfârşitul anului trecut, Dan Petrescu avea o cotă de 9/1 ca să o antreneze pe Celtic Glasgow. Cu Petrescu pe bancă, clujenii au eliminat-o pe Celtic în preliminariile Champions League, cu o victorie impresionantă, 4-3, la Glasgow.

Lennon o lăsat-o pe Celtic pe locul 2 în Scoţia, cu 64 de puncte, cu 18 mai puţine decât echipa lui Ianis Hagi, Rangers.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 16:02
„Regret o mulţime de lucruri!” Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
Ulsan – Jeonbuk LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 12 mart., 13:50
Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei