Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Victor Pițurcă, dezvăluiri după 34 de ani! Cum a fost primit Hagi de câștigătorii Ligii Campionilor: ”Era cam individualist!”

Silviu Corneanu Publicat: 24 februarie 2021, 10:58

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Victor Pițurcă, dezvăluiri după 34 de ani! Cum a fost primit Hagi de câștigătorii Ligii Campionilor: ”Era cam individualist!”

Emil Tănase

Gheorghe Hagi cu trofeul Supercupei Europei

Victor Pițurcă și Dumitru Stângaciu au fost unii dintre protagoniștii finalei, iar cei doi au dezvăluit la AS.ro LIVE cum era Hagi în momentul în care a ajuns la Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă susține că ”Regele” avea încă de pe atunci o valoare incontestabilă, chiar dacă era puțin cam individualist, din moment ce a reușit să intre în primul 11 la câștigătoarea Ligii Campionilor.

Gică a venit la Steaua în acel an. A avut şi şansa să înscrie, a rămas în istorie! Da, era la începutul carieri, era foarte tânăr, dar deja dacă juca în acel 11 al Stelei, care câştigase Liga Campionilor, vă imaginaţi că avea deja o valoare incontestabilă. S-a integrat rapid în familia Stelei, chiar dacă la început era mai individualist”, a dezvăluit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Victor Pițurcă despre Gică Hagi

Pițurcă a vorbit la AS.ro LIVE și despre Hagi, care, abia venit la echipă, a marcat golul victoriei.

Reclamă

Dumitru Stângaciu, impresionat de tânărul Gică Hagi

Portarul care i-a luat locul lui Helmut Duckadam în primul 11 al celor de la Steaua, Dumitru Stângaciu, susține că Hagi nu a avut nevoie de adaptare pentru a se integra în echipă.

A ajuns cel mai mare fotbalist român! Pentru noi a fost o mândrie să vină de la Sportul și să joace cu noi. S-a integrat rapid în echipă”, a spus și Dumitru Stângaciu.

VIDEO cu declarațiile lui Dumitru Stângaciu despre Gică Hagi

Stângaciu a vrobit și el la AS.ro LIVE despre Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și