Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Victor Pițurcă, dezvăluiri după 34 de ani! Cum a fost primit Hagi de câștigătorii Ligii Campionilor: ”Era cam individualist!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 februarie 2021, 10:58

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Victor Pițurcă, dezvăluiri după 34 de ani! Cum a fost primit Hagi de câștigătorii Ligii Campionilor: ”Era cam individualist!”

Emil Tănase

Gheorghe Hagi cu trofeul Supercupei Europei

Victor Pițurcă și Dumitru Stângaciu au fost unii dintre protagoniștii finalei, iar cei doi au dezvăluit la AS.ro LIVE cum era Hagi în momentul în care a ajuns la Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă susține că ”Regele” avea încă de pe atunci o valoare incontestabilă, chiar dacă era puțin cam individualist, din moment ce a reușit să intre în primul 11 la câștigătoarea Ligii Campionilor.

Gică a venit la Steaua în acel an. A avut şi şansa să înscrie, a rămas în istorie! Da, era la începutul carieri, era foarte tânăr, dar deja dacă juca în acel 11 al Stelei, care câştigase Liga Campionilor, vă imaginaţi că avea deja o valoare incontestabilă. S-a integrat rapid în familia Stelei, chiar dacă la început era mai individualist”, a dezvăluit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Victor Pițurcă despre Gică Hagi

Pițurcă a vorbit la AS.ro LIVE și despre Hagi, care, abia venit la echipă, a marcat golul victoriei.

Reclamă

Dumitru Stângaciu, impresionat de tânărul Gică Hagi

Portarul care i-a luat locul lui Helmut Duckadam în primul 11 al celor de la Steaua, Dumitru Stângaciu, susține că Hagi nu a avut nevoie de adaptare pentru a se integra în echipă.

A ajuns cel mai mare fotbalist român! Pentru noi a fost o mândrie să vină de la Sportul și să joace cu noi. S-a integrat rapid în echipă”, a spus și Dumitru Stângaciu.

VIDEO cu declarațiile lui Dumitru Stângaciu despre Gică Hagi

Stângaciu a vrobit și el la AS.ro LIVE despre Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și