Închide meniul

"Nea Gigi, mi-e rușine!" Coman a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Becali! "Să-i fie învățătură de minte!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 5:43

"Nea Gigi, mi-e rușine!" Coman a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Becali! "Să-i fie învățătură de minte!"

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Florinel Coman a vorbit cu Gigi Becali după ce a fost oprit de poliţişti

Becali i-a transmis lui Coman faptul că cei care-l urmăresc se uită și la comportamentul extra sportiv în momentul în care vor să-l transfere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat. 

E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate", a dezvăluit Becali la Realitatea Plus.

Gigi Becali l-a liniștit pe Florinel Coman 

Becali susține faptul că Florinel Coman era foarte speriat, dar finanțatorul celor de la FCSB a ținut să-l liniștească, nu înainte însă de a-i transmite că acest lucru trebuie să-i fie învățătură de minte. 

"Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu «Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu».

Reclamă

Când ţi-o dă Dumnezeu, e adevărat că îl cerţi. Poţi să-l şi minţi că ţi-e milă de el. Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău", a mai spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și