Închide meniul

"Nea Gigi, mi-e rușine!" Coman a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Becali! "Să-i fie învățătură de minte!"

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 5:43

"Nea Gigi, mi-e rușine!" Coman a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Becali! "Să-i fie învățătură de minte!"

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Florinel Coman a vorbit cu Gigi Becali după ce a fost oprit de poliţişti

  • Florinel Coman a rămas fără permis
  • Reacția lui Gigi Becali

Becali i-a transmis lui Coman faptul că cei care-l urmăresc se uită și la comportamentul extra sportiv în momentul în care vor să-l transfere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat. 

E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate", a dezvăluit Becali la Realitatea Plus.

Reclamă

Gigi Becali l-a liniștit pe Florinel Coman 

Becali susține faptul că Florinel Coman era foarte speriat, dar finanțatorul celor de la FCSB a ținut să-l liniștească, nu înainte însă de a-i transmite că acest lucru trebuie să-i fie învățătură de minte. 

"Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu «Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu».

Reclamă

Când ţi-o dă Dumnezeu, e adevărat că îl cerţi. Poţi să-l şi minţi că ţi-e milă de el. Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău", a mai spus Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”