Închide meniul

"I-am spus că nu face puşcărie. El tremura". Gigi Becali îi promite un salariu uriaş lui Florinel Coman. "Eu am grijă de copiii mei"

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 18:53

Reclamă
"I-am spus că nu face puşcărie. El tremura". Gigi Becali îi promite un salariu uriaş lui Florinel Coman. "Eu am grijă de copiii mei"

Hepta

Gigi Becali i-a promis o mărire considerabilă de salariu lui Florinel Coman

Florinel Coman riscă o pedeapsă cu închisoarea, dacă se va dovedi că permisul pe care l-a prezentat nu este valabil. El a confirmat pentru Observator că este vorba despre un permis din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre Florinel Coman: "Man câştiga tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 la oră"

Permisul, prezentat de Antena 1, nu a fost înregistrat în România şi are mai multe categorii, care i-ar da posibilitatea lui Coman să conducă şi autovehicule cu remorcă. 

Gigi Becali spune că l-a sunat să îl liniştească pe Coman imediat după incident. Şeful FCSB i-a promis o mărire considerabilă de salariu tânărului de 22 de ani, dacă va avea nevoie. Becali a criticat însă educaţia lui Coman şi a spus că Dennis Man nu a condus niciodată cu 165 km/h.

"Se poate să-i dea puşcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. Cariera lui dacă o să aibă o cotă joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB şi o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000. (…) Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru că face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească.

Depinde de familie, de educaţia aia de mic copil, de caracterul părinţilor. Vreau să spun că Man câştiga tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 la oră. Sunt oameni şi oameni, alţii mai teribilişti, agresivi, impulsivi. Le-am spus 'îl vedeţi pe Ronaldo: muncă, muncă şi iar muncă'. Eu mă bucur acum că o să se cuminţească mai mult. I-am spus 'nu faci puşcărie pentru asta', el tremura”, a spus Gigi Becali pentru Realitatea Plus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” Vezi toate știrile
Citește și