Închide meniul

"Trebuie să fie bărbat!" Ce au discutat la telefon Gigi Becali şi Florinel Coman. "Staţi liniştiţi, nu îl las la greu"

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 17:00

"Trebuie să fie bărbat!" Ce au discutat la telefon Gigi Becali şi Florinel Coman. "Staţi liniştiţi, nu îl las la greu"

Hepta

Gigi Becali l-a sunat pe Florinel Coman după scandalul în care acesta s-a ales cu dosar penal

  • Florinel Coman are 22 de ani
  • El este evaluat la 5,5 milioane de euro

Florinel Coman este în centrul unui scandal uriaş, după ce a fost prins gonind cu un permis neînregistrat în România. Actul a fost prezentat în premieră de Antena 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În exclusivitate pentru AS.ro, Gigi Becali a susţinut că permisul este eliberat în Ucraina şi că fotbalistul său nu riscă decât o amendă. Patronul FCSB a ţinut să îl liniştească pe fotbalist. 

Ce i-a transmis Gigi Becali lui Florinel Coman: " I-am spus că sunt alături de el" 

"L-am căutat pe Florinel să discut cu el și să îl mai liniștesc. I-am spus că sunt alături de el și l-am rugat să nu se uite pe la televizor și pe site-uri în aceste zile. El este unul dintre jucătorii mei foarte importanți din echipă. Din punctul meu de vedere el trebuie să joace în următorul meci de campionat. Trebuie să fie bărbat și să treacă peste acestă problemă. De ce să nu joace?

Reclamă

În cel mai rău caz, el va primi cu suspendare. Nu este vreun infractor și nu este recidivist. Am văzut că s-a facut atâta tam-tam după acest caz, dar unii văd că spun că nu a avut niciun fel de act la el. Te doare mintea de ce prostii pot să debiteze unii. Stați liniștiți că Florinel este bine și nu îl lasă la greu Gigi Becali”, a spus şeful FCSB, pentru prosport.

Unul dintre colegi i-a devenit şofer lui Florinel Coman pentru ca acesta să ajungă la baza de antremanent de la Berceni. De aici, fotbalistul lui FCSB a transmis primul său mesaj după scandalul în urma căruia s-a ales cu dosar penal şi riscă o pedeapsă cu închisoarea. Coman a confirmat că a prezentat un permis din Ucraina pentru Observator, de la Antena 1.

Reclamă

"Reporter: Ce s-a întâmplat aseară?
Florinel Coman: Ce să se întâmple? Nimic. Nu pot să vorbesc, sunt la antrenament acum!
Reporter: Înţeleg că l-ai luat în Ucraina şi e totul în regulă cu permisul, nu?
Florinel Coman: Sunt la antrenament. Da, dar nu pot să vorbesc!",
a transmis Florinel Coman.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani 16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat 15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad
Liga 1 • 17:06
„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment