Închide meniul

Dumitru Dragomir, verificat de poliţişti în timpul carantinei. "Simt că o iau razna!" Gigi Becali i-a sărit în ajutor când a aflat că are Covid-19

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 15:32

Reclamă
Dumitru Dragomir, verificat de poliţişti în timpul carantinei. "Simt că o iau razna!" Gigi Becali i-a sărit în ajutor când a aflat că are Covid-19

MMA / Niros Foto via Hepta

Dumitru Dragomir se află în carantină după ce a fost depistat pozitiv cu Covid 19. El spune că este verificat zilnic de poliţişti

Fostul şef al LPF, în vârstă de 74 de ani, se află în izolare de zece zile. El s-a infectat, după ce a făcut prima doză a vaccinului anti-Covid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Mă verifică polițiștii, îmi spun să ies la geam"

Dragomir spune că se simte bine şi că a luat medicamentele trimise de Gigi Becali. El sus
ine că este verificat de poliţişti de mai multe ori pe zi.

”Am fost depistat pozitiv eu, soția nu! Dar nu am niciun simptom, absolut nimic. Stau închis de 10 zile, rup televizorul, citesc, știu tot din toată lumea.

M-a ajutat Gigi cu niște medicamente.  Doar că o iau razna că nu ies din casă, doar puțin în curte. Mă verifică polițiștii, îmi spun să ies la geam. Vin de 2-3 ori pe zi. Am cumpărat teste, îmi fac zilnic, dar nu am nici măcar un simptom”, a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Denis Haruţ, primul fotbalist FCSB care s-a vaccinat anti-Covid

De astăzi, a început vaccinarea anti-Covid şi în lumea fotbalului din România. Denis Haruţ a fost primul jucător al lui FCSB care s-a vaccinat. 

Reclamă

”E treaba lui. Fiecare face ce vrea. Nu mă bag eu. Nu oblig pe nimeni. Nici familia mea nu o oblig. Nu mă bag eu, mă întreabă pe mine cineva? Eu nu am nimic împotrivă.

Fiecare face ce vrea. Eu nu mă vaccinez niciodată în viața mea, dar ce treabă am cu alți oameni. Fiecare să facă ce o vrea”, a anunțat Gigi Becali la AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și