Închide meniul

Dumitru Dragomir, verificat de poliţişti în timpul carantinei. "Simt că o iau razna!" Gigi Becali i-a sărit în ajutor când a aflat că are Covid-19

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 15:32

Dumitru Dragomir, verificat de poliţişti în timpul carantinei. "Simt că o iau razna!" Gigi Becali i-a sărit în ajutor când a aflat că are Covid-19

MMA / Niros Foto via Hepta

Dumitru Dragomir se află în carantină după ce a fost depistat pozitiv cu Covid 19. El spune că este verificat zilnic de poliţişti

Fostul şef al LPF, în vârstă de 74 de ani, se află în izolare de zece zile. El s-a infectat, după ce a făcut prima doză a vaccinului anti-Covid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Mă verifică polițiștii, îmi spun să ies la geam"

Dragomir spune că se simte bine şi că a luat medicamentele trimise de Gigi Becali. El sus
ine că este verificat de poliţişti de mai multe ori pe zi.

”Am fost depistat pozitiv eu, soția nu! Dar nu am niciun simptom, absolut nimic. Stau închis de 10 zile, rup televizorul, citesc, știu tot din toată lumea.

M-a ajutat Gigi cu niște medicamente.  Doar că o iau razna că nu ies din casă, doar puțin în curte. Mă verifică polițiștii, îmi spun să ies la geam. Vin de 2-3 ori pe zi. Am cumpărat teste, îmi fac zilnic, dar nu am nici măcar un simptom”, a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Denis Haruţ, primul fotbalist FCSB care s-a vaccinat anti-Covid

De astăzi, a început vaccinarea anti-Covid şi în lumea fotbalului din România. Denis Haruţ a fost primul jucător al lui FCSB care s-a vaccinat. 

Reclamă

”E treaba lui. Fiecare face ce vrea. Nu mă bag eu. Nu oblig pe nimeni. Nici familia mea nu o oblig. Nu mă bag eu, mă întreabă pe mine cineva? Eu nu am nimic împotrivă.

Fiecare face ce vrea. Eu nu mă vaccinez niciodată în viața mea, dar ce treabă am cu alți oameni. Fiecare să facă ce o vrea”, a anunțat Gigi Becali la AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dumitru Dragomir are 74 de ani
  • El a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și