Închide meniul

EXCLUSIV | "Poate deveni campion mondial la transferuri proaste". Gigi Becali, avertisment de la prietenul Iftime. "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB, să taie lemne?"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2021, 20:58

Reclamă
EXCLUSIV | "Poate deveni campion mondial la transferuri proaste". Gigi Becali, avertisment de la prietenul Iftime. "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB, să taie lemne?"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali dorește să îl transfere pe Andrei Burcă

Becali este supărat că VAR-ul n-a ajuns în România. Și campioana en-titre vrea ca arbitrii să se folosească de proba video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: "Ce să facă Andrei Burcă la FCSB? Să taie lemne?"

"Aș întreba un om din România cât de repede crede că are autostradă de la Târgu Mureș la Iași… cam așa e și cu VAR-ul. Nu mai cred pe nimeni, în momentul de față, că se vrea introducerea VAR. Eu cred că Federația și Liga nu vor! Sunt convins că și în Liga 1 sunt mulți care nu vor!", a declarat finanțatorul lui FC Botoșani. 

Becali vrea să-l ia, la vară, pe Burcă de la campioana CFR. Fundașul de 27 de ani a fost aproape de un transfer la FCSB și înainte să ajungă la Cluj. Fostul lui patron de la FC Botoșani spune că Burcă n-are loc la echipa antrenată de Toni Petrea.

"La câte greșeli face domnul Becali, dacă îl mai ia și pe Burcă, devine campion mondial la transferuri proaste. Ce să facă cu Burca, să taie lemne?

El e un fotbalist cu mijloace rudimentare pentru un fotbal modern. Bine, cine îi dă vreodată sfaturi lui Becali? În afară de Doamne Doamne, că îl iubește", a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Patronul lui FC Botoșani a criticat politica de transferuri a lui FCSB, dar moldovenii au fost chiar "pepiniera" roș-albaștrilor. Nu mai puțin de cinci jucători din lotul liderului au venit de la echipa lui Iftime.

Răzvan Oaidă, Aristides Soiledis, Olimpiu Moruțan, George Miron și Denis Haruț sunt fotbaliștii luați de Becali de la Botoșani. Putea fi și Burcă, dar negocierile din vara anului 2019 au picat pe ultima sută de metri. Roș-albaștrii erau dispuși atunci să achite 300.000 de euro și să îi ofere fundașului un salariu lunar de 20.000 de euro.

Ajuns la 27 de ani, Burcă a fost cumpărat de CFR de la Botoșani, pentru 200.000 de euro. A ajuns acum să aibă o cotă de piață de 2.3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și