Închide meniul

PCH a făcut anunţul aşteptat de toţi dinamoviştii. "Salariile sunt plătite la zi!" Mesaj acid pentru Negoiţă şi Cortacero

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 17:37

Reclamă
PCH a făcut anunţul aşteptat de toţi dinamoviştii. "Salariile sunt plătite la zi!" Mesaj acid pentru Negoiţă şi Cortacero

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii din PCH au plătit salariile jucătorilor

"Câinii" au făcut anunţul la care puţini se mai aşteptau şi i-au "taxat" pe Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la Dinamo, plătiţi de fanii din PCH

"DUPĂ ANI DE ZILE, SALARIILE SUNT PLĂTITE LA ZI!

Ceea ce Negoiță nu era în stare, ceea ce săpașii nici nu și-au propus vreodată, ceea ce cluburile susținute de primării nu reușesc, au reușit SUPORTERII lui DINAMO!
 
La jumătatea lui februarie, jucătorii lui Dinamo și-au primit banii pe luna ianuarie!
Pentru lumea fotbalului de la noi, acest lucru este ceva neobișnuit. În Liga 1, probabil mai sunt doar două cluburi unde salariile pe ianuarie sunt achitate. Nu e deloc comod să rupem ritmul marilor stăpâni din fotbal.

Faptul că demonstrăm că un club poate fi ținut de suporteri, deranjează. Nu degeaba vom auzi în fiecare zi pe câte unul care ne va prooroci sfârșitul.

Dinamovistule pensionar, care le ceri nepoților să te învețe să mânuiești telefonul doar pentru a cumpăra bilete, ASTA ȚI SE DATOREAZĂ ȚIE!

Reclamă

Câine tânăr, care pui deoparte banii cu care alții se distrează, doar pentru a-ți plăti cotizația, AICI ESTE ȘI MERITUL TĂU!

Fiul meu, care ți-ai spart pușculița pentru Dinamo și mi-ai cerut să-ți fac card, EȘTI ȘI TU AICI!", au anunţat cei din PCH.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo mai are nevoie de bani pentru a primi licenţa

Jerry Gane, i-a lăudat pe suporterii care se zbat pentru obţinerea licenţei. 800.000 de euro este suma necesară pentru ca alb-roşii să rămână în Liga 1.

"Avem problemele noastre, m-aş bucura să le rezolvăm. Sunt de admirat cei din DDB. Ar fi superb să putem lua licenţa, să nu avem probleme", a spus Jerry Gane, după meciul cu Sepsi.

O parte dintre datorii sunt chiar către fostul antrenor, Cosmin Contra, cel căruia Gane i-a fost secund. 50.000 de euro solicită acesta, adică salariile perioada în care a stat pe banca lui Dinamo. "Îl cunosc pe Cosmin Contra, cred că se va ajunge la o înţelegere, nu vrea să facă rău acestui club", este convins Gane.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și