Închide meniul

"S-or fi certat şefii!". Cum a fost ironizat Gigi Becali, după eşecul lui FCSB cu Hermannstadt. "S-a oprit fluxul tehnico-tactic"

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 10:48

Reclamă
"S-or fi certat şefii!". Cum a fost ironizat Gigi Becali, după eşecul lui FCSB cu Hermannstadt. "S-a oprit fluxul tehnico-tactic"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, ironizat de Sorin Cârţu, după Hermannstadt - FCSB 1-0

În tur, FCSB s-a distrat la meciul cu Hermannstadt, câştigat cu 5-0, şi l-a făcut pe Sorin Cârţu să se gândească la un posibil aranjament între cele două echipe. Acum, şeful Craiovei a râs de Gigi Becali, dar şi de jucătorii roş-albaştrilor care s-au plâns de starea gazonului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu: "S-or fi certat şefii între ei"

"S-or fi certat şefii între ei. Am glumit eu. Aşa a fost să fie primul meci, au făcut prea multe greşeli personale. Da, au fost şi alte condiţii. E greu să te exprimi pe un teren îngheţat şi fluxul tehnico-tactic al FCSB-ului a fost oprit de starea terenului. Până acum, condiţiile de la Mediaş au fost bune, dar acum a fost împotriva lor",  s-a amuzat Sorin Cârţu, potrivit sport.ro.

Meciul dintre Hermannstadt şi FCSB a fost decis de o lovitură de la 11 metri pe care oaspeţii au contestat-o. 

"Acum, mulţi comentatori spuneau că nu a fost penalty, dar la partida cu Botoşaniul spuneau că a fost penalty la Cîmpanu, iar copilul nu a avut intenţie să joace. A rămas cu piciorul drept pe pământ, iar adversarul a venit în el, mai ales că era şi spre poartă. Mai bine să vorbească specialiştii", a mai spus Sorin Cârţu.

FCSB este liderul competiţiei interne, dar poate pierde primul loc, dacă CFR se impune diseară cu Voluntari. FCSB are 48 de puncte, cu un punct mai mult decât echipa antrenată de Edi Iordănescu. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 44 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și