Închide meniul

"S-or fi certat şefii!". Cum a fost ironizat Gigi Becali, după eşecul lui FCSB cu Hermannstadt. "S-a oprit fluxul tehnico-tactic"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 10:48

"S-or fi certat şefii!". Cum a fost ironizat Gigi Becali, după eşecul lui FCSB cu Hermannstadt. "S-a oprit fluxul tehnico-tactic"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, ironizat de Sorin Cârţu, după Hermannstadt - FCSB 1-0

În tur, FCSB s-a distrat la meciul cu Hermannstadt, câştigat cu 5-0, şi l-a făcut pe Sorin Cârţu să se gândească la un posibil aranjament între cele două echipe. Acum, şeful Craiovei a râs de Gigi Becali, dar şi de jucătorii roş-albaştrilor care s-au plâns de starea gazonului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu: "S-or fi certat şefii între ei"

"S-or fi certat şefii între ei. Am glumit eu. Aşa a fost să fie primul meci, au făcut prea multe greşeli personale. Da, au fost şi alte condiţii. E greu să te exprimi pe un teren îngheţat şi fluxul tehnico-tactic al FCSB-ului a fost oprit de starea terenului. Până acum, condiţiile de la Mediaş au fost bune, dar acum a fost împotriva lor",  s-a amuzat Sorin Cârţu, potrivit sport.ro.

Meciul dintre Hermannstadt şi FCSB a fost decis de o lovitură de la 11 metri pe care oaspeţii au contestat-o. 

"Acum, mulţi comentatori spuneau că nu a fost penalty, dar la partida cu Botoşaniul spuneau că a fost penalty la Cîmpanu, iar copilul nu a avut intenţie să joace. A rămas cu piciorul drept pe pământ, iar adversarul a venit în el, mai ales că era şi spre poartă. Mai bine să vorbească specialiştii", a mai spus Sorin Cârţu.

FCSB este liderul competiţiei interne, dar poate pierde primul loc, dacă CFR se impune diseară cu Voluntari. FCSB are 48 de puncte, cu un punct mai mult decât echipa antrenată de Edi Iordănescu. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 44 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și