Închide meniul

Oficial | Juan Camara a semnat cu Universitatea Craiova! Fotbalistul care a jucat cu Messi la Barcelona, primul transfer în era Ouzounidis

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 6:44

Reclamă
Oficial | Juan Camara a semnat cu Universitatea Craiova! Fotbalistul care a jucat cu Messi la Barcelona, primul transfer în era Ouzounidis

Facebook Universitatea Craiova

Juan Camara a semnat cu Universitatea Craiova

Craiova l-a transferat în sfârşit pe Juan Camara. Spaniolul în vârstă de 27 de ani se va alătura de astăzi echipei din Bănie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Camara va deveni oficial jucătorul Universităţii Craiova

Mutarea a devenit oficială, după o săptămână de negocieri. Camara a bătut palma cu şefii oltenilor, după ce s-a despărţit de Dinamo din cauza problemelor financiare. Craiova a avut nevoie şi de acordul polonezilor de la Jagiellonia, clubul care l-a împrumutat pe Camara în Liga 1. 

"Juan Camara s-a alăturat lotului Științei. Începând de astăzi, jucătorul spaniol cu meciuri la prima echipă a Barcelonei și unul dintre cei mai apreciați jucători ai turului acestei ediții de campionat este component al echipei noastre. Juan a semnat un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de opțiune din partea clubului pentru o prelungire până în vara anului 2024. Mult succes în familia alb-albastră", este mesajul transmis de Craiova, pe pagina de Facebook.

Camara a jucat 12 meciuri în campionatul României. El a marcat de două ori şi a oferit două pase de gol. Spaniolul s-a remarcat mai ales cu o reuşită de la jumătatea terenului, contra lui FC Argeş.

Reclamă

Juan Camara a jucat alături de Lionel Messi la Barcelona, în Champions League

Camara a fost legitimat şi la Barcelona B, între 2014 şi 2016.

El a jucat de două şi pentru prima echipă a catalanilor. În 2015, a fost pe teren în meciul de Champions League, contra lui Bayer Leverkusen, alături de Lionel Messi. Iar în 2016, a jucat contra lui Valencia, în semifinalele Cupei Spaniei. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și