Închide meniul

"Am făcut 1.000 de foi!" :) Budescu a plecat în Arabia Saudită. Durata contractului cu Damac şi mesajul pentru impresarul care l-a ameninţat cu judecata la TAS

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 15:08

Reclamă
"Am făcut 1.000 de foi!" :) Budescu a plecat în Arabia Saudită. Durata contractului cu Damac şi mesajul pentru impresarul care l-a ameninţat cu judecata la TAS

Hepta

Constantin Budescu a părăsit-o pe Astra şi a plecat în Arabia Saudită unde va evolua la Damac

Constantin Budescu a plecat din nou în Arabia Saudită. El a mai jucat la Al Shabab, în sezonul 2018-2019, iar acum se va alătura lui Damac. Budescu spune că nu a semnat doar până în vară, ci pentru un an şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu: "Am contract pe un an și jumătate"

Fostul jucător al Astrei a semnat liber de contract cu doar câteva minute înainte de închiderea perioadei de transferuri. El va avea un salariu de 150.000 de mii de euro pe lună.

"Este grea despărțirea de Astra, dar n-avem ce face. Nu știu dacă e trist ce se întâmplă la Astra, dar e o situație delicată, sper să se rezolve problemele. Am contract pe un an și jumătate, nu știu ce va fi.

Mă bucur că sunt apreciat în zona aia. M-au dat peste tot transferat, dar am plecat în ultimele minute. Am făcut aici 1000 de foi, am tot. Pot să joc, nu stau în carantină. Merg să fac vizita medicală și sper să joc cât mai repede", a spus Budescu. Culmea ironiei, la aceeaşi oră a plecat şi Astra la Timişoara, pentru meciul de Cupă, contra lui ASU Poli.

Mesajul lui Constantin Budescu pentru impresarul Cristian Hossu

Impresarul Cristian Hossu i-a solicitat 200.000 de euro lui Budescu, pentru că ar fi fost exlcus de la negocieri, şi a ameninţat că acesta nu va avea drept de joc din cauza litigiului pe care el îl va demara la TAS.

Reclamă

"Dacă ies toți și zic că vor bani, e treaba lor, mă bucur că fac un pic de publicitate și altora", a transmis Budescu la aeroport.

Fotbalistul este susţinut şi de noul său club. Damac a transmis un document prin care se delimitează de impresarul Cristian Hossu şi de asociaţii acestuia. 

Video cu declaraţiile lui Constantin Budescu la plecarea spre Arabia Saudită

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și