Închide meniul

"Am făcut 1.000 de foi!" :) Budescu a plecat în Arabia Saudită. Durata contractului cu Damac şi mesajul pentru impresarul care l-a ameninţat cu judecata la TAS

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 15:08

"Am făcut 1.000 de foi!" :) Budescu a plecat în Arabia Saudită. Durata contractului cu Damac şi mesajul pentru impresarul care l-a ameninţat cu judecata la TAS

Hepta

Constantin Budescu a părăsit-o pe Astra şi a plecat în Arabia Saudită unde va evolua la Damac

Constantin Budescu a plecat din nou în Arabia Saudită. El a mai jucat la Al Shabab, în sezonul 2018-2019, iar acum se va alătura lui Damac. Budescu spune că nu a semnat doar până în vară, ci pentru un an şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu: "Am contract pe un an și jumătate"

Fostul jucător al Astrei a semnat liber de contract cu doar câteva minute înainte de închiderea perioadei de transferuri. El va avea un salariu de 150.000 de mii de euro pe lună.

"Este grea despărțirea de Astra, dar n-avem ce face. Nu știu dacă e trist ce se întâmplă la Astra, dar e o situație delicată, sper să se rezolve problemele. Am contract pe un an și jumătate, nu știu ce va fi.

Mă bucur că sunt apreciat în zona aia. M-au dat peste tot transferat, dar am plecat în ultimele minute. Am făcut aici 1000 de foi, am tot. Pot să joc, nu stau în carantină. Merg să fac vizita medicală și sper să joc cât mai repede", a spus Budescu. Culmea ironiei, la aceeaşi oră a plecat şi Astra la Timişoara, pentru meciul de Cupă, contra lui ASU Poli.

Mesajul lui Constantin Budescu pentru impresarul Cristian Hossu

Impresarul Cristian Hossu i-a solicitat 200.000 de euro lui Budescu, pentru că ar fi fost exlcus de la negocieri, şi a ameninţat că acesta nu va avea drept de joc din cauza litigiului pe care el îl va demara la TAS.

Reclamă

"Dacă ies toți și zic că vor bani, e treaba lor, mă bucur că fac un pic de publicitate și altora", a transmis Budescu la aeroport.

Fotbalistul este susţinut şi de noul său club. Damac a transmis un document prin care se delimitează de impresarul Cristian Hossu şi de asociaţii acestuia. 

Video cu declaraţiile lui Constantin Budescu la plecarea spre Arabia Saudită

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și