Închide meniul

Ianis Hagi i-a încântat chiar şi pe puştii lui Rangers. Fiul "Regelui" este idol pe Ibrox. "Are o atitudine atât de matură!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2021, 12:59

Reclamă
Ianis Hagi i-a încântat chiar şi pe puştii lui Rangers. Fiul "Regelui" este idol pe Ibrox. "Are o atitudine atât de matură!"

Profimediaimages

Ianis Hagi s-a remarcat şi la Academia lui Rangers

Chiar şi juniorii lui Rangers sunt fascinaţi de fiul "Regelui". Ianis le-a oferit indicaţii în cadrul unui curs online. Şeful Academiei, pe partea de dezvoltare, a dezvăluit ce impresie a lăsat mijlocaşul de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat de şefii Academiei lui Rangers

"Cursurile noastre sunt foarte, foarte populare. Oaspeţii noi au fost foarte bine primiţi. I-am avut invitaţi pe Scott Arfield, managerul nostru, dar săptămâna trecută a venit şi Ianis Hagi.

Un astfel de tânăr să aibă o asemenea atitudine matură, bine conturată spre a fi mai bun… A întărit toate mesajele pe care noi le transmitem jucătorilor noştri despre auto-îmbunătăţire, despre a fi mai buni în fiecare zi", a declarat Graeme Murty.

Rangers este lider autoritar în campionatul Scoţiei. Are 21 de puncte avans faţă de Celtic, dar marea rivală are şi două restanţe de disputat.

Reclamă

Ianis Hagi, decisiv în meciul cu St. Johnstone

În meciul cu St Johnstone, Ianis Hagi a marcat după o acţiune superbă, cu un şut cu stângul, piciorul considerat mai slab. A fost a cincea reuşită din acest sezon.

"Într-un sezon, nu poţi câştiga toate meciurile cu 3-0, 4-0 sau 5-0. Trebuie să munceşti pentru victorie. A fost unul din acele meciuri în care trebuie să ai răbdare şi să încerci să marchezi primul gol şi să păstrăm poarta intactă, aşa cum am făcut în multe partide din acest sezon. Avem un sezon foarte bun din punct de vedere al defensivei.

În prima repriză, am avut câteva ocazii în care puteam înscrie. A venit golul un pic mai târziu. Ştiam că ne trebuie ceva magic, un jucător care să facă diferenţa. Sunt fericit că şutul meu a intrat în poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Am încredere în ambele picioare, drept sau stâng, este una din calităţile mele. Când sunt pe teren, încerc să profit de ea. Mai avem multe meciuri de câştigat şi ne pregătim de meciul următor", a spus Ianis Hagi, la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și