Închide meniul

Ianis Hagi i-a încântat chiar şi pe puştii lui Rangers. Fiul "Regelui" este idol pe Ibrox. "Are o atitudine atât de matură!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2021, 12:59

Ianis Hagi i-a încântat chiar şi pe puştii lui Rangers. Fiul "Regelui" este idol pe Ibrox. "Are o atitudine atât de matură!"

Profimediaimages

Ianis Hagi s-a remarcat şi la Academia lui Rangers

Chiar şi juniorii lui Rangers sunt fascinaţi de fiul "Regelui". Ianis le-a oferit indicaţii în cadrul unui curs online. Şeful Academiei, pe partea de dezvoltare, a dezvăluit ce impresie a lăsat mijlocaşul de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat de şefii Academiei lui Rangers

"Cursurile noastre sunt foarte, foarte populare. Oaspeţii noi au fost foarte bine primiţi. I-am avut invitaţi pe Scott Arfield, managerul nostru, dar săptămâna trecută a venit şi Ianis Hagi.

Un astfel de tânăr să aibă o asemenea atitudine matură, bine conturată spre a fi mai bun… A întărit toate mesajele pe care noi le transmitem jucătorilor noştri despre auto-îmbunătăţire, despre a fi mai buni în fiecare zi", a declarat Graeme Murty.

Rangers este lider autoritar în campionatul Scoţiei. Are 21 de puncte avans faţă de Celtic, dar marea rivală are şi două restanţe de disputat.

Reclamă

Ianis Hagi, decisiv în meciul cu St. Johnstone

În meciul cu St Johnstone, Ianis Hagi a marcat după o acţiune superbă, cu un şut cu stângul, piciorul considerat mai slab. A fost a cincea reuşită din acest sezon.

"Într-un sezon, nu poţi câştiga toate meciurile cu 3-0, 4-0 sau 5-0. Trebuie să munceşti pentru victorie. A fost unul din acele meciuri în care trebuie să ai răbdare şi să încerci să marchezi primul gol şi să păstrăm poarta intactă, aşa cum am făcut în multe partide din acest sezon. Avem un sezon foarte bun din punct de vedere al defensivei.

În prima repriză, am avut câteva ocazii în care puteam înscrie. A venit golul un pic mai târziu. Ştiam că ne trebuie ceva magic, un jucător care să facă diferenţa. Sunt fericit că şutul meu a intrat în poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Am încredere în ambele picioare, drept sau stâng, este una din calităţile mele. Când sunt pe teren, încerc să profit de ea. Mai avem multe meciuri de câştigat şi ne pregătim de meciul următor", a spus Ianis Hagi, la finalul meciului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și