Închide meniul

Gigi Becali, primele săgeţi aruncate către Toni Petrea. "Astfel de înfrângeri nu îmi cad bine!". Ce le-a transmis jucătorilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2021, 10:06

Reclamă
Gigi Becali, primele săgeţi aruncate către Toni Petrea. "Astfel de înfrângeri nu îmi cad bine!". Ce le-a transmis jucătorilor

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, nemulţumit după eşecul suferit de FCSB cu Academica Clinceni

Patronul liderului din Liga 1 a reacţionat şi nu s-a ferit să îi avertizeze pe jucători şi pe Toni Petrea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – Academica Clinceni 0-1

"Nu mă așteptam să pierdem cu Clinceni și e clar că nu îmi convine că am mâncat bataie de la Adi Popa, Rusescu, Pîrvulescu și cine mai este pe la ei. Dar nu o să mă apuc acum să fac analiza cu voi în presă.

Astfel de înfrângeri nu îmi cad bine. Nu am mâncat bataie de la vreo forță a campionatului și nu e bine să pierdem cu astfel de echipe", a declarat Gigi Becali la Prosport.

Finanţatorul lui FCSB a vorbit şi despre mutările pe care încearcă să le realizeze contracandidata CFR Cluj. Posibila revenire a lui Mihai Bordeianu l-a surprins pe Becali.

"Se întoarce Bordeianu de la CFR? Atunci e clar ce se întâmplă pe la arabi și ne mai mirăm de ce stăm după arabi să ne primim banii. M-am convins eu și de arabii ăștia", a transmis patronul lui FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB riscă să piardă primul loc în Liga 1 dacă CFR Cluj câştigă la Botoşani. Meciul campionilor en-titre va fi în această seară, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21

VideoBucuria lui Kylian Mbappe, după ce a cucerit Cupa Franţei la ultimul său meci în tricoul lui PSG!

0:16

Toni Kroos, despărţire în lacrimi de Real Madrid! Momente emoţionante pe Santiago Bernabeu

0:00

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

23:55 25 mai

VIDEOPSG a câştigat Cupa Franţei! Kylian Mbappe a cucerit un trofeu la ultimul său meci pentru parizieni, LIVE în AntenaPLAY

23:48 25 mai

Jose Mourinho, declaraţie minunată despre Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur: „Chiar și astăzi s-a văzut clasa”

23:43 25 mai

„Merg la Oviedo” Declaraţie de senzaţie a lui Marius Lăcătuş după ce a evoluat în meciul de retragere al Generaţiei de Aur!

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
Citește și