Închide meniul

Dan Petrescu, mulţumit după egalul lui Kayserispor: "Nu am meritat nimic şi am luat un punct". Echipa sa a avut un om în plus timp de o oră

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 14:37

Reclamă
Dan Petrescu, mulţumit după egalul lui Kayserispor: "Nu am meritat nimic şi am luat un punct". Echipa sa a avut un om în plus timp de o oră

Abaca Press via Hepta

Dan Petrescu, mulţumit cu egalul dintre Kayserispor şi Erzurumspor

Dan Petrescu şi-a certat jucătorii după remiza cu Erzurumspor. El spune că echipa sa a avut noroc să câştige un punct, deşi a avut un jucător în plus timp de o oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: "Trebuie să fim fericiţi cu acest punct"

"A fost un meci pe viață și pe moarte pentru cele două echipe, o luptă între două echipe aflate jos în clasament. Nu cred că am jucat bine. Erzurum a jucat foarte bine astăzi, chiar şi în zece oameni. 

Trebuie să fim fericiţi cu acest punct. Meciul trecut cu Alanya am meritat trei puncte şi am luat unul singur. Acum, poate că nu am meritat nimic şi am luat un punct", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă. 

Kayserispor, pe locul 17 în Super Lig

Condusă încă din minutul 28, echipa "Bursucului" a egalat în minutul 73, după golul marcat de Parlak. Denis Alibec, Silviu Lung şi Cristi Săpunaru nu au evoluat pentru oaspeţi, primii doi fiind accidentaţi, iar al treilea fiind suspendat.

Reclamă

După acest rezultat, formaţia lui Petrescu rămâne pe locul 17, cu 24 de puncte, la egalitate cu Konyaspor şi Istanbul Başakşehir, de pe locurile 15-16, şi la trei puncte de Erzurumspor, de pe locul 18, primul care duce spre liga secundă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Andrei Ivan a dat lovitura! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și